κουνέλι άλογα

Πώς ένα μικροσκοπικό κουνελάκι προκάλεσε τρόμο σε δύο πανέμορφα άλογα (vid)

Περίεργα
Πώς ένα μικροσκοπικό κουνελάκι προκάλεσε τρόμο σε δύο πανέμορφα άλογα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρατηρώντας την απροθυμία των αλόγων της να πλησιάσουν το κουνέλι, προσπάθησε να τα καλοπιάσει και να τα πείσει ότι το κουνέλι δεν αποτελούσε απειλή. “Παιδιά, ένα λαγουδάκι είναι”, είπε. “Είναι απλά ένα λαγουδάκι”...

Ένα χνουδωτό λαγουδάκι μπήκε ανάμεσα σε δύο άλογα και το δείπνο τους και το βίντεο που προέκυψε είναι ένα κωμικό διαμάντι.

Η Samantha May της Mayfeather Farm καλούσε τα δύο άλογά της, Pie και Domino, να έρθουν να πάρουν το δείπνο τους, όταν το ζευγάρι σταμάτησε αμέσως. Εκεί, στη μέση του μονοπατιού μπροστά τους, καθόταν ένα τρομακτικό πλάσμα. Τι ήταν αυτό; Τι θα τους έκανε αυτό το μικρό πλάσμα; Πώς θα μπορούσαν να το προσπεράσουν με ασφάλεια; Μπορείτε να δείτε την Πίτα και τον Ντόμινο να σκέφτονται τι να κάνουν.

Οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές

Παρατηρώντας την απροθυμία των αλόγων της να πλησιάσουν το κουνέλι, προσπάθησε να τα καλοπιάσει και να τα πείσει ότι το κουνέλι δεν αποτελούσε απειλή. “Παιδιά, ένα λαγουδάκι είναι”, είπε. “Είναι απλά ένα λαγουδάκι”.

Η Pie και ο Domino δεν πείστηκαν και έτσι η Samantha δοκίμασε μια άλλη προσέγγιση και οι αντιδράσεις τους είναι ξεκαρδιστικές!

Το τι είναι τρομακτικό είναι θέμα προοπτικής, υποθέτω. Ή ίσως τα δύο άλογα να έχουν δει το ” Monty Python and the Holy Grail ” και να θυμούνται τη σκηνή με τον “όχι και τόσο συνηθισμένο λαγό” και να ξέρουν καλύτερα από το να τολμήσουν να προχωρήσουν μπροστά! Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι τους, το βίντεο είναι πολύ αστείο. Αν και αναρωτιέμαι αν πήραν ποτέ το δείπνο τους.

“Μας αρέσει τόσο πολύ που τα χαζά μας αγόρια μπορούν να χαμογελάσουν σε τόσα πολλά πρόσωπα!” έγραψε η Σαμάνθα αφού το βίντεό της έγινε viral. Η Σαμάνθα μοιράστηκε ότι “η Pie είναι ένα Pinto μικτής ράτσας draft και paint, πάντα γεμάτη προσωπικότητα. Ο Domino είναι appaloosa, και ναι, έχει μόνο 1 μάτι! Είναι το πειρατικό μας πόνυ!”

Το αστείο βίντεο με τα ζώα ζητούσε από τον OzzyMan να το προσέξει και να προσθέσει τον κωμικό σχολιασμό του βίντεο. Ακολουθεί η ερμηνεία του για το τι πραγματικά σκέφτονται τα δύο άλογα (σημειώστε την “θρασύτατη” NSFW γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε).

Πηγή: petkeepers.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News