Ούφο άλιεν

Σάλος με γνωστό «ουφολόγο»: Παρουσίασε δύο «μη ανθρώπινα» πτώματα στο Κογκρέσο (vid)

Περίεργα
Σάλος με γνωστό «ουφολόγο»: Παρουσίασε δύο «μη ανθρώπινα» πτώματα στο Κογκρέσο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποτίθεται πως οι δύο σκελετοί των εξωγήινων ανασύρθηκαν από το Κούσκο του Περού και είναι ηλικίας 1.000 ετών

Ερευνητής που ασχολείται με την πιθανή ύπαρξη αγνώστου ζωής, παρουσίασε στο Κογκρέσο στο Μεξικό δύο «μη ανθρώπινα πτώματα», όπως ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην ακρόαση, οι δύο «μη ανθρώπινες» σοροί βρέθηκαν στην περιοχή Κούσκο του Περού το 2017 και παρουσιάστηκαν χθες, Τρίτη, ενώπιον των Μεξικανών πολιτικών.

Η μια σορός υποτίθεται ότι είναι 700 ετών και η άλλη 1.800 ετών, ενώ και οι δυο είχαν μόλις τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι. Φυσικά, το Διαδίκτυο και οι συνωμοσιολόγοι έχουν παραληρήσει μετά από αυτές τις εικόνες.

Επικεφαλής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», με σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους να παραμένει «άγνωστο».

«Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας... Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO. Βρέθηκαν σε ορυχεία διατόμων (φυκών) και αργότερα απολιθώθηκαν», ισχυρίστηκε ο Maussan παρουσιάζοντας τις δύο σορούς.

Ο κ. Maussan δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι τα δείγματα μελετήθηκαν από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM), οι οποίοι ήταν σε θέση να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση. Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν «άγνωστο», είπε.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των δειγμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και οι δύο εξωγήινοι υποτίθεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Η «ακτινογραφία» τους UFO – Νέα στοιχεία από το Πεντάγωνο για το σχήμα και το χρώμα τους

Νέα στοιχεία και δεδομένα σχετικά με τα UFO δημοσίευσε το Πεντάγωνο, με περισσότερες λεπτομέρειες για το σχήμα, το χρώμα τους και την τοποθεσία που αναφέρεται συχνότερα η θέαση τους.

Η πρώτη παρατήρηση ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έγινε πριν από 75 χρόνια και συχνότερα αναφέρεται πως έχουν στρογγυλό σχήμα και εκπέμπουν ένα ισχυρό φως.

Ωστόσο αυτή η εικόνα ενδεχομένως να αλλάξει μετά την επίσημη δημοσιοποίηση πληροφοριών από το Πεντάγωνο σχετικά με το μυστηριώδες εναέριο φαινόμενο.

Με βάση στοιχεία από αναφερόμενες θεάσεις, το τυπικό UFO έχει σφαιρικό σχήμα, λευκό ή ασημένιο χρώμα, συχνά ημιδιαφανές και μέγεθος 1-4 μέτρα.

Όσον αφορά το σχήμα τους, τα περισσότερα από αυτά (47%) έχουν περιγραφεί σφαιρικά ή στρογγυλά. Άλλα σχήματα περιλαμβάνουν ορθογώνιο, οβάλ, τρίγωνο, δίσκο, κύλινδρο, τετράγωνο και ακόμη και πολύγωνο, αν και 19 είχαν «διφορούμενο» σχήμα.

Σφαίρα

 

Εν τω μεταξύ, το 16% έχει περιγραφεί ότι είχε φώτα, αν και σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να οφειλόταν στις αντανακλαστικές τους ιδιότητες.

Τα περισσότερα UFO (28%) έχουν εντοπιστεί σε ύψος περίπου 20.000 ποδιών, λίγο χαμηλότερα από τα εμπορικά επιβατικά αεροπλάνα.

Περίπου το 10% έχει αναφερθεί σε ύψος μόλις 5.000 ποδών – περίπου τρεις φορές υψηλότερο από τον πύργο One World της Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά την ταχύτητά τους φτάνει ως και τα 2 Mach – δηλαδή περίπου 2.500 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τα στοιχεία αναρτήθηκαν στη νέα ιστοσελίδα του AARO, ενός ειδικού γραφείου UFO που υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας και δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Ούφο

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News