Τι γύρευε στη Λαμία η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ;

Περιβάλλον
Τι γύρευε στη Λαμία η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το βουλευτή Γιώργο Τσίπρα, ξάδερφο του Αλέξη που στήριξε, προεκλογικά και μετεκλογικά, με «ηχηρό» τρόπο τον Στέφανο Κασσελάκη και η Ζανέτ Τσίπρα...

Η Ζανέτ Τσίπρα, αδερφή του πρώην Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το LamiaReport, η Ζανέτ Τσίπρα βρέθηκε στην πόλη μας ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. που έχει «χρεωθεί» κομματικά τους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αδερφή του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του κόμματος κατά την οποία έγινε η εκλογή της νέας Συντονίστριας και του αναπληρωτή της.

Μετά το βουλευτή Γιώργο Τσίπρα, ξάδερφο του Αλέξη που στήριξε, προεκλογικά και μετεκλογικά, με «ηχηρό» τρόπο τον Στέφανο Κασσελάκη και η Ζανέτ Τσίπρα, προφανώς, στηρίζει το νέο Πρόεδρο και δραστηριοποιείται κομματικά στην περιοχή, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. προς την κατεύθυνση της Νέας Αριστεράς και να ανασυγκροτηθούν οι οργανώσεις του κόμματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News