Αντικρίζοντας τις εργασίες σε δρόμο πλησίον της Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο, οδηγοί νόμιζαν ότι επικρατούσε ένα αλαλούμ στην εκτέλεση έργων, με φόντο την τομή στο οδόστρωμα και από την άλλη, τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, όχι σε όλο το πλάτος της οδού.
Διαδικτυακά, τα... πηγαδάκια ήταν πολλά, με τα σχόλια να πέφτουν “βροχή”.

Όμως, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική, σε σχέση με τα... σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διότι στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε το “ράβε-ξήλωνε”, αντιθέτως τα έργα υλοποιούνται κατόπιν συνεννόησης των δύο υπηρεσιών.
Όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιώργος Σισαμάκης, η υπηρεσία προχώρησε στην ισοπεδωτική στρώση για να αρθούν οι επικινδυνότητες στο οδόστρωμα. Επίσης, η ΔΕΥΑΗ προχώρησε σε τομές στο οδόστρωμα για τις αναγκαίες εργασίες, οι οποίες μόλις ολοκληρωθούν, θα ενημερωθεί η Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση, να πέσει δηλαδή και η τελική στρώση.
