eikona_viber_2025-01-23_12-51-42-439-1.jpg

Ποιος θα τους προστατέψει;

Παραπολιτικά
Ποιος θα τους προστατέψει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυστυχώς, το τελευταίο περιστατικό στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, με ομάδα Πακιστανών να επιτίθενται στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας έφερε στο προσκήνιο και το μέγεθος του προβλήματος

Τελικά οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, που εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες για μια πιο καθαρή πόλη, είναι εκτεθειμένοι σε κάθε περαστικό που μπορεί “να τη δει αλλιώς” και να τους επιτεθεί.

Δυστυχώς, το τελευταίο περιστατικό στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, με ομάδα Πακιστανών να επιτίθενται στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας έφερε στο προσκήνιο και το μέγεθος του προβλήματος. 

Η δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει τα πάντα για να θωρακίσει αυτούς τους ανθρώπους, που επιτελούν αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Ο λαός λέει πως «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ας γίνουμε, λοιπόν, κι εμείς περισσότερο άνθρωποι και να σταματάμε να κορνάρουμε σε συνεργεία καθαριότητας, όταν αυτά θα βρεθούν μπροστά μας στη διάρκεια καθαρισμού της πόλης. 

Αυτά που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα σε κάθε περιοχή της Κρήτης θα μπορούσαν να γράψουν ιστορίες που θα γέμιζαν ολόκληρα βιβλία. Είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσα στη Λότζια να προχωρήσουν σε ένα σχεδιασμό θωράκισης των συνεργείων καθαριότητας, που όσο κι αν ακούγεται παράξενο, δουλεύουν εκεί έξω με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής. Φτάνει, λοιπόν, με τη βία! Είναι υποχρέωσή σας να προστατεύσετε αυτούς τους ανθρώπους. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News