Κουίζ για δυνατούς λύτες: Πώς επιχειρεί να λύσει η νυν δημοτική Αρχή το ομολογουμένως τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ηράκλειο; Απαγορεύοντας τη στάθμευση σε νευραλγικά σημεία της πόλης όπως επί της παραλιακής και προσεχώς πιθανότατα και επί της 62 Μαρτύρων.
Τέλεια. Μόνο που λύνει ένα πρόβλημα για να δημιουργήσει ένα άλλο εξίσου σοβαρό.
Καλά τα κολονάκια και οι απαγορεύσεις αλλά έχουν σκοπό να μας πουν πού θα παρκάρουμε;
Πρόβλεψη για ασφαλείς δημοτικούς χώρους στάθμευσης υπάρχει ή θα πρέπει να καλλιεργήσουμε το κληρονομικό χάρισμα που δεν έχουμε ώστε να εξαφανίζουμε και να εμφανίζουμε τα οχήματα μας όποτε κριθεί αναγκαίο, πατώντας κάποιο μαγικό κουμπί;
Ή μήπως ο δήμος θέλει να στηρίξει μόνο τα ιδιωτικά πάρκινγκ; Τους πολίτες τους ρώτησαν αν μπορούν να πληρώνουν κάθε τρεις και λίγο; Ή μήπως θεωρούν ότι όλοι έχουν γκαράζ στα σπίτια τους; Κάθε μέρα κάνει δηλώσεις στα μέσα ο δήμαρχος ας μας απαντήσει και στα παραπάνω.