ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Η πολιτική μπαρούφα των ημερών

Παραπολιτικά
Η πολιτική μπαρούφα των ημερών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλύτερη μπαρούφα είναι ότι «τα κόμματα χτίζονται από τη βάση», σύμφωνα με τον "σύντροφο με το ζιβάγκο"

Α, όλα κι όλα, βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό με την σεναριολογία ζυμώσεων, ο “σύντροφος με το ζιβάγκο” και παρλάρει ακατάπαυστα και ατακαδόρικα πλέον στην παρέα του απογευματινού καφέ στα κεντρικά του Ηρακλείου.

Τι είπε πάλι ο “συντροφικός” στόμας του, παρόντων δύο μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, ο πρώτος και υποψήφιος βουλευτής Μάιο και Ιούνιο του 2023: «μεγαλύτερη μπαρούφα των ημερών που ακούω από τα μεγαλοστελέχη και ηγέτες του χώρου είναι αυτό το «τα κόμματα χτίζονται από τη βάση».

Το αντίθετο: χτίζονται από την κορυφή.

Πρώτα εμφανίζεται ο ηγέτης και ακολουθεί η συσπείρωση στους στόχους και την πολιτική που προτείνει.

Για υποψήφιο Πρωθυπουργό ψηφίζουν οι πολίτες, αν το έχετε ξεχάσει και όχι για… Κεντρική Επιτροπή του κόμματος...».

Και ακάθεκτος ο “σύντροφος με το ζιβάγκο” συνέχισε: «Αχ, που είσαι Ανδρέα, να τους δεις όλους που κοροϊδεύονται, πως αθροιζόμενοι όσοι βρίσκονται σήμερα στα ρετιρέ των “προοδευτικών” κομμάτων, ότι είναι πειστικοί, ως κυβερνώσα ομάδα. Εδώ τους λείπει το βασικό, λείπει ο επικεφαλής. Ο χαρισματικός ηγέτης - με το κύρος της προσωπικής πολιτικής συγκρότησης - που θα παρακάμψει τις διάσπαρτες “ηγεσίες” και θα διαμορφώσει πραγματικό προοδευτικό κόμμα - ως ανώτερη μορφή οργάνωσης του λαού. Με πλειοψηφική προοπτική. Με τέτοια μυαλά προβλέπω την πρόσθεση του 0+0+0 να τους δίνει άθροισμα =0!!!». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News