Η υπερπροβολή κάνει κακό σε θεσμικούς

Παραπολιτικά
Η υπερπροβολή κάνει κακό σε θεσμικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κακό και στην Κρήτη έχει παραγίνει με την τακτική αυτή να μειώνει πολλές φορές και το παραγόμενο έργο

Η υπερπροβολή από τα social media πολλές φορές μπορεί να κάνει κακό σε ανθρώπους που έχουν θεσμικό ρόλο.

Το κακό και στην Κρήτη έχει παραγίνει με την τακτική αυτή να μειώνει πολλές φορές και το παραγόμενο έργο. Στην εποχή της πληροφορίας η υπερπροβολή δείχνει ανασφάλεια και αυτό πρέπει πολλοί να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.

Το να ενημερώνετε  τους πολίτες για τις δράσεις σας δεν είναι κακό φτάνει αυτές να έχουν κάτι να πουν στην ουσία και όχι να χαρακτηρίζονται ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Αναφερόμαστε γενικά στους πάσης φύσεως αιρετούς από την μια πλευρά της Κρήτης στην άλλη και πάντα καλοπροαίρετα για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.

Δυστυχώς η επικοινωνία όταν γίνεται υπερπροβολή πάντα κάνει κακό όσο οι πολίτες δεν βλέπουν βελτίωση στην καθημερινότητα τους. Μάλιστα πάντα σε καθετί που επιλέγουν για να προβάλουν πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δράσεις. Είδηση δεν είναι μια επίσκεψη ή μια συνάντηση αλλά τι προκύπτει από αυτή την επαφή.

Επειδή λοιπόν η υπερχρήση των social media είναι γεγονός καλό θα ήταν κάποιοι να ακολουθήσουν την διαδικασία του μέτρου για να μην καούν στον βωμό της επικοινωνίας.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News