Αγρότες
Φωτ. αρχείου

«Δεν θα καμφθεί ο αγώνας μας», διαμηνύουν οι αγρότες (ηχητικό)

Παραπολιτικά
«Δεν θα καμφθεί ο αγώνας μας», διαμηνύουν οι αγρότες (ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιχειρούν να κάμψουν το διεκδικητικό πλαίσιο μας αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Ο αγώνας γι’ εμάς είναι μονόδρομος», λέει στο Ράδιο 98.4 ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας

«Κανένα Αγροτοδικείο δεν θα κάμψει τον αγώνα μας για την επιβίωση μας και την αξιοπρεπή διαβίωση του αγροτικού πληθυσμού της χώρας», διαμηνύει μέσω του Ράδιο 98.4 ο Ρίζος Μαρούδας Πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, καθώς τόσο ο ίδιος όσο κι άλλοι αγροτοκτηνοτρόφοι από τη Θεσσαλία πήραν κλήση για προκαταρκτική εξέταση για τα μπλόκα του 2024. 

«Μας έστειλαν τις κλήσεις μία ημέρα μετά τις Ευρωεκλογές, στην προσπάθειά τους να διασώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αν και δεν τα κατάφεραν. Επιχειρούν να κάμψουν το διεκδικητικό πλαίσιο μας αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Ο αγώνας γι’ εμάς είναι μονόδρομος» προσθέτει. 

Πού είναι ο πακτωλός χρημάτων;

Ο Ρίζος Μαρούδας αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλία δέκα μήνες μετά τις πλημμύρες, μιλά για μεγάλες καθυστερήσεις σε έργα αποκατάστασης, ενίσχυση κι αρωγή των πληγέντων, διευκρινίζοντας ότι ο πακτωλός των χρημάτων που διαφημίζουν ότι τρέχει προς την περιοχή τους, ουδεμία σχέση έχει με τη σκληρή πραγματικότητα τους. 
Την Τρίτη 25 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί κατά τον ίδιο και το ραντεβού τους με τη νέα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, επανεξετάζοντας τα δεδομένα για την επούλωση των πηγών τους. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News