μελονι

Η Μελόνι και τα... κρεματόρια

Παραπολιτικά
Η Μελόνι και τα... κρεματόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kάποια στελέχη του κόμματος "Αδέλφια της Ιταλίας" εκφράζονται... μάλλον άκομψα

Παρότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προσπαθεί να “νομιμοποιήσει” τη Μελόνι και το ακροδεξιό κόμμα της “Αδέλφια της Ιταλίας”, ωστόσο κάποια στελέχη του συνεχίζουν να εκφράζονται... μάλλον άκομψα. Προκαλώντας αντιδράσεις.

Όπως για παράδειγμα, ο Τζουζέπε Μαράσκο, εκλεγμένος σύμβουλος στον δήμο της Μανφρεντόνια, στην περιφέρεια του Μπάρι, σε ηχογράφηση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας La Repubblica, ακούγεται ξεκάθαρα να λέει: «είμαστε συνηθισμένοι στα κρεματόρια». 
Η δήλωση αυτή έγινε κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης παρουσία, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, βουλευτών και γερουσιαστών. Πρόκειται, υποτίθεται, για παρέμβαση που έγινε έπειτα από προηγούμενη τοποθέτηση, στην οποία γινόταν αναφορά στην ζέστη που επικρατούσε στην αίθουσα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους ακούγονται στην ηχογράφηση να γελούν. 

Ο Μαράσκο, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Ούγκο Γκάλι και θέλει να γίνει αντιδήμαρχος. Ο δεύτερος γύρος την δημοτικών εκλογών στην Μανφρεντόνια θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News