ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Αγώνας διοίκησης και εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Παραπολιτικά
Αγώνας διοίκησης και εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τον εαυτό τους και αυτό αποτυπώνεται και στην αισθητή μείωση των αρνητικών σχολίων σε ιστότοπους μεταφορών και τουρισμού

Αγώνας δρόμου στους εργαζόμενους και τη διοίκηση του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο Γιώργος Πλιάκας από νωρίς φέτος ξεκίνησε την δουλειά για να αποφευχθούν άσχημες εικόνες στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.

Οι εργαζόμενοι ξεπερνούν τον εαυτό τους και αυτό αποτυπώνεται και στην αισθητή μείωση των αρνητικών σχολίων σε ιστότοπους μεταφορών και τουρισμού.

Βέβαια η αντικατάσταση του κλιματισμού έπαιξε καθοριστικό ρόλο με το πρόβλημα να έχει αποκατασταθεί. Βέβαια η έλλειψη χώρων είναι ένα πρόβλημα με τους μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς να προγραμματίζουν το σύνολο των κινήσεων αεροσκαφών συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Για παράδειγμα Δευτέρα, Παρασκευή και σαββατοκύριακο γίνεται το αδιαχώρητο στο "Νίκος Καζαντζάκης" ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Πάρα λοιπόν αυτά τα δεδομένα υπό την καθοδήγηση του αερολιμενάρχη το σύνολο των εργαζομένων δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την εύρυθμη λειτουργία του αερολιμένα. Ωστόσο καλό θα ήταν να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι στην Λεωφόρο Ικάρου στο ύψος των αφίξεων μιας και τις ώρες αιχμής εκεί γίνεται ένας κακός χαμός με οδηγούς να διπλοπαρκάρουν ή και να σταθμεύουν μια ανάσα από την διάβαση πεζών.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News