Αυγενάκης

Τι απαντά ο Αυγενάκης στα δημοσιεύματα ότι φεύγοντας από το υπουργείο πήρε τους πίνακες

Παραπολιτικά
Τι απαντά ο Αυγενάκης στα δημοσιεύματα ότι φεύγοντας από το υπουργείο πήρε τους πίνακες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για αναληθή δημοσιεύματα που αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση

Με ανάρτησή του στα social media ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντάει στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία πήρε τους πίνακες από το υπουργικό γραφείο όταν αποχώρησε από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τον ανασχηματισμό.

Μάλιστα, κάνει λόγο για αναληθή δημοσιεύματα που αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση.

Σημειώνεται πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΜΜΕ εξαπέλυσαν επίθεση κατά του πρώην υπουργού και αναρτώντας φωτογραφίες υποστήριζαν πως ο Λευτέρης Αυγενάκης φεύγοντας από το υπουργείο πήρε ακόμα τον πίνακα που ήταν πίσω από το γραφείο του υπουργού επί σειρά ετών. 

Στην απάντησή του ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο κατά τη θητεία του και η Υπηρεσία τούς είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια.

Μάλιστα, τονίζει πως μετά την αποχώρησή του έχουν επιστραφεί στη θέση τους. Και προσθέτει πως είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά την περίοδο που θα βρίσκεται εκεί. 

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

«Τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή και αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση στην οποία κάποιοι καταφεύγουν.

Κατά τη θητεία μου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η Υπηρεσία τούς είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο. Είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί. Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.


Ο πίνακας για τον οποίο κατηγόρησαν τον Λ. Αυγενάκη
 

Ο πίνακας πίσω από το γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ήταν αυτός που βρήκε εκεί ο Λ. Αυγενάκης όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Ωστόσο, ο ίδιος τον αντικατέστησε με έναν άλλον, δικής του επιλογής. 

πίνακας
πίνακας

Ο δεύτερος πίνακας, τον οποίο είχε φέρει ο ίδιος, είναι αυτός που πήρε μαζί του όταν αποχώρησε από τα καθήκοντά του, με τον προηγούμενο να επιστρέφει στη θέση του, όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός. 

Κρεμάστηκαν ξανά οι πίνακες στο γραφείο του κ. Τσιάρα

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα, τα χαρακτηρίζουν αναληθή και προσθέτουν πως ο κ. Αυγενάκης κατά την αποχώρησή του από το ΥΠΑΑΤ πήρε μόνο όσα αντικείμενα ο ίδιος είχε φέρει από το προσωπικό του γραφείο. 

πιν

Οι πίνακες ζωγραφικής που ήταν αναρτημένοι στο γραφείο του Υπουργού κατά την θητεία του κ. Αυγενάκη προήρχοντο από την προσωπική του συλλογή. Ήδη στη θέση τους έχουν αναρτηθεί οι πίνακες που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του ΥπΑΑΤ. 

Τσιάρας

Μάλιστα οι πίνακες που ήταν στο υπουργείο πριν αναλάβει ο κ. Αυγενάκης επέστρεψαν ξανά στις θέσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News