5

Ο Μπάιντεν «ξεπλένει» τον Νετανιάχου - Ο... γενοκτόνος Τζο

Παραπολιτικά
Ο Μπάιντεν «ξεπλένει» τον Νετανιάχου - Ο... γενοκτόνος Τζο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάιντεν: «Αυτό που γίνεται δεν είναι γενοκτονία, απορρίπτουμε τον όρο αυτό», αναφερόμενος στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) της Χάγης, τον κορυφαίο δικαστικό θεσμό του ΟΗΕ, ενώπιον του οποίου το Ισραήλ κατηγορείται για «γενοκτονία»

Φυσικά ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι ο πιστός υπηρέτης του διεθνούς σιωνισμού Τζο Μπάιντεν (όλο το αμερικανικό πολιτικό σύστημα είναι στην υπηρεσία του σιωνισμού) θα προσέφερε ένα περιποιημένο “ξέπλυμα” στον φίλο του Μπενιαμίν Νετανιάχου για το ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Δικαστηρίου για το έγκλημα της γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού.

Και δε μας απογοήτευσε, αφού μιλώντας σε... εκδήλωση για τον “μήνα εβραϊκής κληρονομιάς”, ο Μπάιντεν είπε: «Αυτό που γίνεται δεν είναι γενοκτονία, απορρίπτουμε τον όρο αυτό», αναφερόμενος στην προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) της Χάγης, τον κορυφαίο δικαστικό θεσμό του ΟΗΕ, ενώπιον του οποίου το Ισραήλ κατηγορείται για «γενοκτονία». 

Ο... γενοκτόνος Τζο 

Πάντως, τα όποια προοδευτικά στοιχεία της κοινωνίας των ΗΠΑ - μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί Αμερικανοεβραίοι που απορρίπτουν τον σιωνισμό - έχουν ήδη δώσει στον ημι-ανοϊκό γηραιό πρόεδρο των ΗΠΑ τον χαρακτηρισμό “Genocide Joe”, αφού υποστηρίζει με κάθε τρόπο τη γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ. 
Βεβαίως δεν είναι ο μόνος. Σχεδόν όλες οι δεξιές κυβερνήσεις της Ευρώπης, εξανέστησαν από τη δίωξη του ΔΠΔ κατά Νετανιάχου. Βρετανία, Τσεχία, Αυστρία, Ιταλία, φυσικά η Ελλαδάρα μας, όλες υπέρ του γενοκτόνου Νετανιάχου και του ισραηλινού Απαρτχάιντ. Στον αντίποδα, υπάρχουν και ευρωπαϊκές χώρες που εκφράστηκαν υπέρ της απόφασης του εισαγγελέα του ΔΠΔ, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία, το Βέλγιο και η Σλοβενία.

Και εκτός Ευρώπης, η Νότιος Αφρική, που είναι η πιο ηχηρή φωνή στον αγώνα κατά του ισραηλινού Απαρτχάιντ (διότι οι Νοτιοαφρικανοί έζησαν για δεκαετίες το δικό τους Απαρτχάιντ, ίσως), εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δίωξη του Νετανιάχου για γενοκτονία. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News