Νετανιάχου

Φιλοσημιτική ακροδεξιά στην Ευρώπη

Παραπολιτικά
Φιλοσημιτική ακροδεξιά στην Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η ευρωπαϊκή Δεξιά είναι 100% υπέρ του Ισραήλ

Με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα του Διεθνούς Δικαστηρίου και τις χώρες που την αποδοκίμασαν έχουμε να κάνουμε μερικές ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις: 

Βλέποντας τις κυβερνήσεις που υποστηρίζουν το Ισραήλ, βλέπουμε κόμματα που τείνουν προς την άκρα δεξιά (η κυβέρνηση της Τσεχίας), είναι δεξιά και έχουν συνεργαστεί με την άκρα δεξιά για να σχηματίσουν κυβέρνηση (Αυστρία) ή... είναι καθαρή ακροδεξιά (Ιταλία), ή απλώς είναι παραδοσιακή συντηρητική δεξιά (Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα) να στηρίζουν το Ισραήλ! 

Είναι άλλο ένα σημείο όπου η σύγχρονη ευρωπαϊκή δεξιά και ακροδεξιά διαφοροποιείται από τους ιδεολογικούς της προκατόχους. Η παραδοσιακή δεξιά και πολύ περισσότερο η ακροδεξιά στην Ευρώπη χαρακτηριζόταν, αν μη τι άλλο, από τον τρομερό αντισημιτισμό της. Πραγματικό αντισημιτισμό, όχι αυτό που περνά σήμερα για “αντισημιτισμός” που στην πραγματικότητα (έτσι όπως τουλάχιστον το εννοεί το Ισραήλ και οι καλοί του σύμμαχοι) είναι “αντισιωνισμός”. Μάλιστα, οι ακροδεξιοί Ναζί του Χίτλερ ήταν η πιο ακραία έκφραση αντισημιτισμού, με την εκτέλεση του Ολοκαυτώματος! 

Δεν υπάρχει δεξιός αντισημιτισμός 

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, οι Εβραίοι ελέγχουν την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ (ο επίσης “ψιλοακροδεξιός” Τραμπ είναι... ακόμη πιο διάπυρος υποστηρικτής της γενοκτονικής πολιτικής Νετανιάχου από τον Μπάιντεν, τον οποίο “κράζει” διότι, λέει, «δε στηρίζει αρκετά το Ισραήλ»!!!) και διά αυτής την πολιτική σκηνή όλης της Δύσης. Και μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ κάνει μπίζνες με όλους. Και οι ακροδεξιοί, που πάντα θαυμάζουν τον ισχυρό και σήμερα είναι κυρίως αντιάραβες και αντιισλαμιστές, έχουν... λατρέψει το Ισραήλ! 
Δεν υπάρχει πλέον ακροδεξιός αντισημιτισμός στην Ευρώπη. Μόνο σε περιθωριακά κομματίδια με θρησκευτικές αναφορές (είτε στον καθολικισμό, είτε στην ορθοδοξία), που δεν παίζουν κανένα ρόλο στην πολιτική σκηνή της Ευρώπης. Οι μάζες της άκρας δεξιάς και οι κοινοβουλευτικοί τους εκπρόσωποι είναι 100% φιλοϊσραηλινοί! Όλη η ευρωπαϊκή Δεξιά, από τη “λάιτ” του Μητσοτάκη έως την άκρα δεξιά της Μελόνι, και όλα τα ενδιάμεσα είναι 100% υπέρ του Ισραήλ. 

Και ποιοι είναι κατά; 

Ποιοι είναι κατά του Ισραήλ; Μα, η Αριστερά σε όλες της τις εκφάνσεις (από τη σοσιαλδημοκρατία/ κεντροαριστερά/ φιλελέφτ έως τους κομμουνιστές). Πλην των Γερμανών κεντροαριστερών, αλλά αυτοί... έχουν στη συλλογική πλάτη τους το άγος του Ολοκαυτώματος, που τους έχει καταστήσει εκόντες-άκοντες υποστηρικτές του Ισραήλ άνευ όρων. 
Και οι Αριστεροί δεν είναι αντισημίτες σε καμία των περιπτώσεων. Είναι όμως αντισιωνιστές. 
Όπως και όλα τα υγιή στοιχεία της διεθνούς εβραϊκής κοινότητας, είναι αντισιωνιστές. Το 1/4 από τους φοιτητές που εξεγείρονται στις ΗΠΑ κατά του Ισραήλ είναι Αμερικανοεβραίοι! Αντισημίτες είναι κι αυτοί; Ή απλώς... αντισιωνιστές; 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News