Παιδική εργασία

Άλλο εργαζόμενοι και άλλο δούλοι - Προσοχή στους ανήλικους!

Παραπολιτικά
Άλλο εργαζόμενοι και άλλο δούλοι - Προσοχή στους ανήλικους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει και ένα όριο ο σκοπός του κέρδους...

Επιχειρείται, από κάποιους που ευτυχώς είναι λίγοι, να γίνει η κατηγορία που θα καλύψει τις “τρύπες” και τα κενά σε εργατικό δυναμικό. Είναι άλλο, όμως, απασχολώ αγόρια και κορίτσια 16 και 17 ετών εντός του πλαισίου που ορίζει η νομοθεσία και άλλο να εκμεταλλεύομαι την ανάγκη των οικογενειών τους και επί της ουσίας να τους μετατρέπω σε δούλους.

Προσοχή και πάλι προσοχή. Όσα φτάνουν στα αφτιά μας δεν είναι και πολύ όμορφα και πιστέψτε το, αν επισκέπτες δουν τέτοιες συμπεριφορές, δεν αποκλείεται οι ίδιοι να καταγγείλουν.

Τώρα, για μια μικρή επίσης μερίδα εργοδοτών, κυρίως από τον τουρισμό, που ούτε λίγο ούτε πολύ “πιέζουν” στα όρια του “αφόρητου” εργαζόμενούς τους να πάνε στη δουλειά τα ανήλικα παιδιά τους, ας σταματήσουν καλύτερα.

Είπαμε, έχει και ένα όριο ο σκοπός του κέρδους. Αφήνω εδώ ένα στοιχείο για να το έχετε και να βγάζετε συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στην ελληνική οικογένεια. Όταν πριν από λίγα χρόνια οι ανήλικοι εργαζόμενοι ήταν 150 και 200, ήδη ξεπερνούν τους 1.200. Σημειωτέον αναφέρομαι στους νόμιμους, ε; Αφήστε τα υπόλοιπα. 
 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News