Προαύλιο Νομικής

Μπράβο, αποκαταστήσατε την... ησυχίαν και την τάξιν!

Παραπολιτικά
Μπράβο, αποκαταστήσατε την... ησυχίαν και την τάξιν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως στην Αμερική, κι εκεί όποιον τολμά να μπει σε πανεπιστήμιο να διαμαρτυρηθεί τον μπουζουριάζουν πάνοπλοι αστυνομικοί...

Ακολουθούμε κατά πόδας τις... χείριστες πρακτικές των δυτικών χωρών, αφού πλέον η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στα πανεπιστήμια είναι... τακτικότατη. Ούτε να πήγαιναν πανεπιστήμιο για σπουδές τα παιδιά με τις ασπίδες και τα κράνη των ΜΑΤ, ένα πράμα. 

Χθες τα ξημερώματα λοιπόν, τα ΜΑΤ μπούκαραν στη Νομική Σχολή Αθηνών, ώστε να εκκενώσουν την ειρηνική κατάληψη φοιτητών υπέρ της ειρήνης στην Παλαιστίνη. Και έκαναν και 28 προσαγωγές, 18 φοιτητριών και 10 φοιτητών, οι οποίες... μετατράπηκαν σε συλλήψεις φυσικά. Όπως στην Αμερική, κι εκεί όποιον τολμά να μπει σε πανεπιστήμιο να διαμαρτυρηθεί τον μπουζουριάζουν πάνοπλοι αστυνομικοί. Τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν τους πυροβολάνε με πλαστικές σφαίρες, όπως στις ΗΠΑ. 

Μετά την εκκένωση της κατάληψης, τις συλλήψεις φοιτητών και τη μεταφορά τους στη ΓΑΔΑ, φοιτητές συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους για την Παλαιστίνη στη Σόλωνος, ζητώντας την αθώωση των 28 συλληφθέντων. 

Εντάξει, τα λύσαμε τα προβλήματα της... εγκληματικότητας, αφού σταματήσαμε μια ειρηνική διαδήλωση φοιτητών για τη Γάζα. Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και τον πολιτικό της προϊστάμενο, είναι πιστοί τηρητές του τρίπτυχου “Ησυχία, Τάξις και Ασφάλεια”, το οποίο ήταν το εθνικό σύνθημα της χώρας σε μια... συγκεκριμένη περίοδο. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News