“Αγώνας δρόμου” από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη για τις ευρωεκλογές

Παραπολιτικά
“Αγώνας δρόμου” από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη για τις ευρωεκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές οι εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν ένα πικρό ποτήρι για πολλούς εάν δεν πείσουν τους ψηφοφόρους να πάνε στην κάλπη

Αγώνας δρόμου έχει ξεκινήσει στα κομματικά στελέχη της βάσης τόσο στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, μιας και η γραμμή που δίνεται από τα κεντρικά είναι, λέει, να φορτσάρουν στην Κρήτη προς όφελος των παρατάξεών τους. Μάλιστα, κάποια στελέχη το έχουν πάει πολύ σοβαρά, μιας και θεωρούν πως ένα καλό αποτέλεσμα στην περιοχή τους μπορεί να εξασφάλιζε και το καβάντζωμα θέσης στο επόμενο εθνικό ψηφοδέλτιο. 

Ήδη κυρίως στο ΠΑΣΟΚ έχουν ξεκινήσει τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στο Ρέθυμνο έντονες διεργασίες, κάτι που σε κάποιους φέρνει ακόμα και γκρίνια.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα, ξεπετάγονται και νέα πρόσωπα ή πρόσωπα που θέλουν να χαρακτηρίζονται νέα και διεκδικούν ηγετικό ρόλο στα τοπικά πράγματα. Ήδη συγκεκριμένος “κομματάρχης” που έχει μεγάλη προσβασιμότητα στον Στεφανή φαίνεται να “παίζει” δυνατά για ηγετικό ρόλο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βέβαια έχουμε και τη Ν.Δ., που θέλει σε κάθε περίπτωση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να παγιωθεί ως πρώτη δύναμη στην Κρήτη, μόνο που τα στελέχη της τρομάζουν πολύ στο ενδεχόμενο να γίνει μαζική συνήθεια στην Κρήτη η χαλαρή ψήφος. Μην ξεχνάτε, κύριοι των κομμάτων, πως, αν η Κυριακή του Ιουνίου των εκλογών συνδυαστεί με πολλή ζέστη, σας βλέπουμε να τρέχετε στις παραλίες να πείσετε τους ψηφοφόρους να πάνε στην κάλπη.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Μα, ότι αυτές οι εκλογές θα μπορούσαν να γίνουν ένα πικρό ποτήρι για πολλούς. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News