Πάρκο Γεωργιάδη - Καλοκαιρινός

Άδραξε την ευκαιρία ο Αλέξης Καλοκαιρινός

Παραπολιτικά
Άδραξε την ευκαιρία ο Αλέξης Καλοκαιρινός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοτική Αρχή υπενθύμισε στους πολίτες τους ανοικτούς χώρους συγκέντρωσης, ανέδειξε την κινητή μονάδα τηλεπικοινωνιών και δικτύων που διαθέτει ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ είδε στην πράξη πώς λειτουργεί ο συνολικός σχεδιασμός του Δήμου

Η άσκηση “Μίνωας 2024” ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθουν στην επιφάνεια τα όποια επιχειρησιακά κενά του μηχανισμού αντιμετώπισης έκτακτων γεγονότων. Αυτήν την ευκαιρία αξιοποίησε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος τα εντόπισε και ήδη επικαιροποιεί μαζί με τους συνεργάτες του τα όποια σχέδια πολιτικής προστασίας είχε ο Δήμος, έχοντας θέσει μάλιστα αυστηρές ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. 

Παράλληλα, η δημοτική Αρχή υπενθύμισε στους πολίτες τους ανοικτούς χώρους συγκέντρωσης, ανέδειξε την κινητή μονάδα τηλεπικοινωνιών και δικτύων που διαθέτει ο Δήμος Ηρακλείου (η οποία δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε επιτελικό επίπεδο μέσω ασυρμάτων, κάτι απαραίτητο λόγω της δεδομένης υπερφόρτωσης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε έκτακτες περιπτώσεις), ενώ είδε στην πράξη πώς λειτουργεί ο συνολικός σχεδιασμός του Δήμου.

Σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτήν την άσκηση ο δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αξιοποιήσει αυτά τα συμπεράσματα για περαιτέρω βελτίωση, έτσι ώστε, όταν και εφόσον χρειαστεί - κάτι που όλοι απευχόμαστε - ο Δήμος Ηρακλείου να ανταποκριθεί επαρκώς στον ρόλο του.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News