Φλώρος Βουλή

Αυτός είναι ο πολιτισμός της άκρας δεξιάς

Παραπολιτικά
Αυτός είναι ο πολιτισμός της άκρας δεξιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ακροδεξιό “απόστημα” συνεχίζει να βρίσκεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να παράγει χυδαιότητα και ασχήμια

Για όσους νομίζουν ότι με την απομάκρυνση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής τελειώσαμε με τα φαινόμενα τραμπουκισμού, χυδαιότητας, ακόμη και... ξύλου εντός της Βουλής... να το ξανασκεφτούν. 

Το χθεσινό επεισόδιο με τον βουλευτή που εξελέγη με τους “Σπαρτιάτες” Φλώρο, ο οποίος γρονθοκόπησε τον έτερο ένοικο της “ακροδεξιάς πολυκατοικίας”, τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης, δείχνει ότι το ακροδεξιό “απόστημα” συνεχίζει να βρίσκεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να παράγει χυδαιότητα και ασχήμια. 

Και δεν ήταν μόνο ο Φλώρος, αφού το επεισόδιο ξεκίνησε με τις χυδαιότατες βρισιές (επιπέδου... Λαχαναγοράς, όπως λέμε στην καθομιλουμένη), τις οποίες εκτόξευσαν κατά του Φλώρου όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης! 

Μάλιστα, της επίθεσης προηγήθηκε... πρόσκληση για ξύλο (!!!!) στο περιστύλιο της Βουλής, μεταξύ του Φλώρου και του Γραμμένου, όταν ο δεύτερος εξύβρισε με τρομακτικά χυδαίους χαρακτηρισμούς τον πρώτο. 
Με τρία ακροδεξιά κόμματα στη Βουλή (και... στον προθάλαμο περιμένουν κι άλλα), αυτά τα φαινόμενα θα γίνουν τακτικά και συνήθη. Όταν τα ακραία λουμπεναριά της φασιστικής ακροδεξιάς φοράνε κοστούμι και κάθονται στα έδρανα της Βουλής, δεν ξεχνάνε τα “ιδεώδη” τους και τις “αξίες” τους. Και στην πρώτη ευκαιρία εκφράζονται στο επίπεδό τους, δηλαδή με χυδαιότητα, αγοραίες ύβρεις και ακόμη και ξύλο! 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News