ΜΗΤΣΟΤΆΚΗς

Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού και η συνέχεια της αντισεισμικής άσκησης «Μίνωας» στην Κρήτη

Παραπολιτικά
Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού και η συνέχεια της αντισεισμικής άσκησης «Μίνωας» στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις προσδοκίες ότι ο πρωθυπουργός θα βρισκόταν σήμερα στην Κρήτη αν και το neakriti.gr από το πρωί με το άρθρο... είχε προδιαθέσει για την απουσία του πρωθυπουργού τελικά το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την Τρίτη 23 Απριλίου

Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα διεξαχθεί και η δεύτερη μέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης Μίνωας που θα λαμβάνει χώρα ήδη στην Κρήτη.

Παρά τις προσδοκίες ότι ο πρωθυπουργός θα βρισκόταν σήμερα στην Κρήτη αν και το neakriti.gr από το πρωί με το άρθρο... είχε προδιαθέσει για την απουσία του πρωθυπουργού τελικά το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την Τρίτη 23 Απριλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παράδοση του τμήματος Λαμία-Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση για την αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», στο Μουζάκι Καρδίτσας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News