Περίπτερο

Και τα περίπτερα του Ηρακλείου θέλουν “εκσυγχρονισμό”

Παραπολιτικά
Και τα περίπτερα του Ηρακλείου θέλουν “εκσυγχρονισμό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά περίπτερα έχουν μείνει στο παλιό εξωτερικό αλλά και εσωτερικό στυλ, αφού οι ιδιοκτήτες τους δε διαθέτουν χρήματα για να τα εκσυγχρονίσουν

Την ανάγκη εκσυγχρονισμού και αλλαγής όψης των περιπτέρων τονίζει η πρόεδρος των περιπτερούχων και καπνοπωλών Κρήτης, Ελένη Χαιρέτη.

Η ίδια, στέλνοντας μήνυμα στη νέα δημοτική Αρχή και μετά το γεγονός ότι εντός του επόμενου τριμήνου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη βελτίωση της πρόσοψης των καταστημάτων στο κέντρο του Ηρακλείου, τα οποία έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου”, αίτημα των περιπτερούχων, όπως λέει, αποτελεί και το τι θα γίνει με τη σημερινή εικόνα των περιπτέρων στο Ηράκλειο. 

Συγκεκριμένα, πολλά περίπτερα έχουν μείνει στο παλιό εξωτερικό αλλά και εσωτερικό στυλ, αφού οι ιδιοκτήτες τους δε διαθέτουν χρήματα για να τα εκσυγχρονίσουν. Την ίδια στιγμή, βέβαια, δε λείπουν και εκείνα που βάζουν “λουκέτο” είτε λόγω οικονομικής δυσχέρειας του ιδιοκτήτη, είτε λόγω του ότι βάσει απόφασης πρέπει να τα μεταφέρουν καθότι εμποδίζουν, αλλά δε μεταφέρονται αλλού και δεν ξαναλειτουργούν ποτέ. «Πρέπει να αλλάξουν όψη τα περίπτερά μας. Ζητάμε από τη νέα δημοτική Αρχή να σκύψει στα προβλήματά μας», τονίζει η κ. Χαιρέτη και στέλνει το δικό της μήνυμα στη δημοτική Αρχή. 


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News