ΣΤέλα Αρχοντάκη

«Δε νιώθουμε άβολα για το δάνειο» 

Παραπολιτικά
«Δε νιώθουμε άβολα για το δάνειο» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάντως, σήμερα η Δημοτική Επιτροπή καλείται να εγκρίνει το σχέδιο του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού του 2024 στον Δήμο Ηρακλείου

Καθόλου άβολα, ούτε δυσφορία είπε η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Στέλα Αρχοντάκη-Καλογεράκη ότι νιώθει που η δημοτική Αρχή, στην οποία συμμετέχει, προχωρεί στη χορήγηση δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Η κ. Αρχοντάκη το είπε αυτό μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” με αφορμή όσα είπε η επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο για Σένα” Μαρία Καναβάκη αναφερόμενη στους παλιούς συναδέλφους της επί Λαμπρινού. Η κ. Καναβάκη είπε ότι οι παλιοί αντιδήμαρχοι Λαμπρινού, που είναι σήμερα αντιδήμαρχοι του Καλοκαιρινού, νιώθουν άβολα! «Όχι», είπε η κ. Αρχοντάκη και υπενθύμισε ότι και επί Λαμπρινού και επί Καλοκαιρινού δε διορίστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά ψηφίστηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι η δημοτική ομάδα Καλοκαιρινού που είναι ετερόκλητη ακόμη δουλεύει για να βρει κοινό βηματισμό! 
Πάντως, μετά την αποδοχή των όρων του δανείου, σήμερα η Δημοτική Επιτροπή καλείται να εγκρίνει το σχέδιο του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού του 2024, για να πάει στο Παρατηρητήριο και εν συνεχεία να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News