Ράνια Μωραΐτη

Η καλή συνάδελφος ορκίστηκε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Παραπολιτικά
Η καλή συνάδελφος ορκίστηκε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμοι να ξεκινήσουν και επίσημα την άσκηση του επαγγέλματος τους είναι από σήμερα οι νέοι δικηγόροι του Ηρακλείου

Έτοιμοι να ξεκινήσουν κι επίσημα την άσκηση του επαγγέλματός τους είναι από σήμερα οι 15 νέοι δικηγόροι του Ηρακλείου, ανάμεσά τους και η καλή συνάδελφος Ουρανία (Ράνια) Μωραΐτη. Μετά τη δημοσίευση των ονομάτων τους στο ΦΕΚ, οι νομικοί ορκίστηκαν χθες και αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου ως μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, σε μια λιτή και άκρως συγκινητική τελετή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και συναδέλφων δικηγόρων, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Κοσμαδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΗ και μέλος της Επιτροπής Εξετάσεων. 

δικηγόροι ΔΣΗ
Τα νέα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους εξής: Μαρία Αρναουτάκη, Δέσποινα Βαρελάκη, Μιχαήλ Βιδάκη, Στυλιανό-Παναγιώτη Καλογιαννάκη, Μαρία Καργιωτάκη, Ελευθερία Κλεισαρχάκη, Μαρία Κουμπαράκη, Ευαγγελία Κοσμαδάκη, Αικατερίνη Μασσάρου, Όλγα Μπαφάκη, Ουρανία Μωραΐτη, Μαρία Παπαδάκη, Ιωάννη Σεραφειμίδη, Μαρίνο Τζανάκη και Μαρία-Άννα Φρουδαράκη. Πλέον και επίσημα οι νέοι δικηγόροι της πόλης μας μπορούν να ασκήσουν τα επιστημονικά τους καθήκοντα. 
Τους ευχόμαστε ολόψυχα ως μέλη του ΔΣΗ να αποτελέσουν την αρχή για μια ευσυνείδητη πορεία σε έναν καθ’ όλα δύσκολο επαγγελματικό στίβο. Να έχουν μια επαγγελματική πορεία γεμάτη επιτυχίες και να υπηρετήσουν τη Δικαιοσύνη με αγάπη. Ως αντίβαρο σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης αξιών και θεσμών. Τόσο ιδιωτικά, μέσα απ’ όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους, όσο και μέσω των συλλογικών τους οργάνων, των Δικηγορικών Συλλόγων και της Ολομέλειάς τους. Καλή σταδιοδρομία και στους 15 νέους επιστήμονες. 

κοσμαδακη μωραιτη
Ράνια Μωραΐτη και Κατερίνα Κοσμαδάκη

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News