οδοφωτισμός

Ο δημοτικός οδοφωτισμός στο επίκεντρο αυτοψίας του δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού (pics)

Παραπολιτικά
Ο δημοτικός οδοφωτισμός στο επίκεντρο αυτοψίας του δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Ηρακλείου είδε από κοντά όλες τις τεχνικές μεθόδους που έχουν κατά καιρούς εφαρμοστεί, τις διαφοροποιήσεις σε στύλους και φωτιστικά, τις δυνατότητες βελτίωσης και τις ανάγκες αντικατάστασης που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του κατάλληλου οδοφωτισμού σε κάθε σημείο της πόλης, ο δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε εκτεταμένη αυτοψία σε κεντρικές οδούς και συνοικίες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σισαμάκη και τον προϊστάμενο του αντίστοιχου τμήματος Μανόλη Αρχαύλη.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου είδε από κοντά όλες τις τεχνικές μεθόδους που έχουν κατά καιρούς εφαρμοστεί, τις διαφοροποιήσεις σε στύλους και φωτιστικά, τις δυνατότητες βελτίωσης και τις ανάγκες αντικατάστασης που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία. Επίσης, παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία συντήρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με στόχο την αντιμετώπιση βλαβών και την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων.

οδοφωτισμός

Το συγκεκριμένο θέμα άλλωστε, αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, με τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, αναγνωρίζοντας τις πολλές δυσκολίες αλλά και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δημότες μπορούν να ενημερώνουν την Υπηρεσία για βλάβες και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων καλώντας στο 2813409807. Λόγω των αυξημένων αναγκών και της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας, ζητείται η κατανόησή τους για τον χρόνο ανταπόκρισης.

οδοφωτισμός

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News