ΠΕΔ

Πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην Κρήτη ενόψει εκλογών ΚΕΔΕ και ΕΣΔΑΚ

Παραπολιτικά
Πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην Κρήτη ενόψει εκλογών ΚΕΔΕ και ΕΣΔΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διεργασίες είναι έντονες τόσο για την ΚΕΔΕ όσο και για τον ΕΣΔΑΚ, μιας και αυτή τη φορά η ψηφοφορία αφορά το Ηράκλειο, το Λασίθι, αλλά και το Ρέθυμνο

Έρχονται ανακατατάξεις στις υποψηφιότητες της Κρήτης για την ΚΕΔΕ, μιας και τα δεδομένα ίσως να αλλάξουν αν κορυφαίος δήμαρχος κινηθεί προς μια άλλη διαδικασία, διεκδικώντας καθοριστικής σημασίας θέση όχι μόνο για τον Δήμο του, αλλά και για την Κρήτη ολόκληρη. Το αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ θέλει οι διεργασίες να είναι έντονες τόσο για την ΚΕΔΕ όσο και για τον ΕΣΔΑΚ, μιας και αυτή τη φορά η ψηφοφορία αφορά το Ηράκλειο, το Λασίθι, αλλά και το Ρέθυμνο. 
Μάλιστα, μετά το πολωμένο κλίμα στην ΠΕΔ, φαίνεται πως οι τόνοι έχουν πέσει και το κλίμα είναι πολύ καλύτερο μεταξύ των δημάρχων, μιας και μάλλον αντιλήφθηκαν ότι οι διαχωρισμοί και οι εντάσεις δεν κάνουν σε κανέναν καλό και κυρίως στην ίδια την Αυτοδιοίκηση της Κρήτης. Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες διακριτικές επαφές, μιας και η Κρήτη απαιτεί να έχει μια σημαντική θέση στην ΚΕΔΕ, καθώς η ίδια η κυβέρνηση ενδιαφέρεται απόλυτα για τα αποτελέσματα στο κορυφαίο αυτοδιοικητικό όργανο των Δήμων. Ωστόσο, δεν αργεί η έκπληξη από “δυνατό” δήμαρχο, που μάλλον πάει για άλλα και μάλιστα σημαντικά για την ίδια την Κρήτη. 
Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, καθώς μετά από λίγο ορισμένοι θα το βαφτίσουν αποκλειστικό, ακόμα και αν τώρα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News