Καιρός - Kairos - Xeimonas - Ηράκλειο
Φωτογραφία ΙΝ ΤΙΜΕ

Ολιστική προσέγγιση για την πόλη

Παραπολιτικά
Ολιστική προσέγγιση για την πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό ανέφερε αυτοδιοικητική πηγή στη στήλη

Μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού για το Ηράκλειο θα συνιστά το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου. Αυτό ανέφερε αυτοδιοικητική πηγή στη στήλη, τονίζοντας πως η προσέγγιση του δημάρχου, Αλέξη Καλοκαιρινού για το μετασχηματισμό του Ηρακλείου θα είναι ολιστική.

«Είμαστε μακριά από την ευτυχία, χωρίς να έχουμε παραιτηθεί από την επιδίωξή της. Η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος είναι απαραίτητη για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του Δήμου. Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (σ. σ. αύριο) θα συζητηθεί ο ελλειμματικός προϋπολογισμός και δοθεί η εντολή στην Δημοτική Επιτροπή να προχωρήσει σε αίτημα για τη λήψη δανείου. Σε κάθε περίπτωση ο προϋπολογισμός πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου», σημείωσε ο δήμαρχος προχθές μετά από τη σχετική για το θέμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (Καταψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης) το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2024 προϋπολογισμού 46.095.700,69 ευρώ.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News