Τουρίστες

Ποιοι τουρίστες ετοιμάζονται για ποδαρικό στην Κρήτη το 2024;

Παραπολιτικά
Ποιοι τουρίστες ετοιμάζονται για ποδαρικό στην Κρήτη το 2024;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα μαθαίνουμε πως μέσα στον Μάρτιο θα βρεθεί στην Κρήτη και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ δεν αποκλείεται στο νησί να βρεθεί και η Έλενα Ράπτη.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι δομές τουρισμού αλλά και τα ξενοδοχεία για το άνοιγμα της νέας σεζόν. Ποδαρικό στην Κρήτη θα κάνουν οι Βρετανοί και θα ακολουθήσουν οι Γερμανοί με τους Ολλανδούς να έχουν παρουσία όλο το χρόνο στο Ηράκλειο με δεδομένη την πτήση της transavia όλο το έτος κάθε Τρίτη και Σάββατο. Μάλιστα οι φορείς του τουρισμού ετοιμάζονται και για την μεγάλη έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο όπου η εικόνα θα έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις πληρότητες στις πτήσεις αλλά και τις διανυκτερεύσεις.

Μάλιστα μαθαίνουμε πως μέσα στον Μάρτιο θα βρεθεί στην Κρήτη και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ δεν αποκλείεται στο νησί να βρεθεί και η Έλενα Ράπτη. Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φέτος είναι πως τα slots από την Πολωνία είναι πολύ εντυπωσιακά με το Ηράκλειο να συνδέεται με ένα πυκνό δίκτυο με τα κομβικά αεροδρόμια της αγοράς των σχεδόν 40 εκατ.  πολιτών.

Ωστόσο γίνονται προσπάθειες να μην χαθεί η αγορά του Ισραήλ κάτι που θα καθορίσει η κατάσταση στην Γάζα και οι τυχόν αποφάσεις που θα ληφθούν. Δεδομένη και φέτος η απώλεια της Ρωσίας και της Ουκρανίας ενώ τουλάχιστον προς το παρόν φαίνεται πως δεν υπάρχει άνοιγμα νέων αγορών για την Κρήτη την φετινή περίοδο κάτι που μάλλον αυτοί που θριαμβολογούν δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν και αυτό είναι ένα θέμα.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News