Γεροβασίλη - Κασσελάκης

Γεροβασίλη: Στέφανε, αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» σταματώ εδώ – «Όλγα, αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν πάω σε εκλογές»

Παραπολιτικά
Γεροβασίλη: Στέφανε, αν ανακαλέσεις το «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» σταματώ εδώ – «Όλγα, αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν πάω σε εκλογές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει» τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Στέφανε, στην πρώτη σου ομιλία είπες "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε", εάν το ανακαλέσεις, σταματάμε εδώ», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο. 

«Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω. Στην Αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμισε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει» τόνισε ακόμα η κ. Γεροβασίλη.

«Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες. Εσύ το πέταξες. Αν θες εκλογές σε 10 μέρες, αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει. Κάντε τις μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις» είπε ακόμα.

«Όλγα αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω ανάγκη να πάω σε εκλογές», απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο, δεν έβαλα εγώ την πρόταση για εκλογές» είπε ακόμα η κ. Γεροβασίλη. «Σε δέκα μέρες, χωρίς διασφαλίσεις και εγγυήσεις, είναι αστείο να ζητάς εκλογές. Γι’ αυτό είπα, αν θες κάνε μόνος σου εκλογές».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News