Παλαιοχριστιανοί

Οι... high tech τρωγλοδύτες

Παραπολιτικά
Οι... high tech τρωγλοδύτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτήν τη χώρα ακόμη και οι τρωγλοδύτες είναι... λαμόγια που εισπράττουν αργομισθίες από το Δημόσιο

Η Ελλάδα σήμερα εκτός από δημοκρατία γ' κατηγορίας, είναι και η χώρα όπου ένας υπάλληλος σε υπηρεσία καθαριότητας Δήμου, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και κολλητός του καταδικασμένου Παναγιώταρου, ο οποίος είναι επικεφαλής κοινότητας “παλαιοχριστιανών”, εργάζεται στην υπηρεσία του με... τηλεεργασία μέσω internet!

Δηλαδή την ώρα που οι Παλαιοχριστιανοί απορρίπτουν θεμελιωδώς την τεχνολογία, καθώς έχουν ως ζητούμενο να ζουν όπως οι πρώτοι Χριστιανοί, ο 45χρονος πατέρας εργάζεται... μέσω internet!

Ναι, είναι παλαβό απ' όπου κι αν το πιάσεις, αλλά ...αυτή είναι η Ελλάδα.

Φυσικά ο 45χρονος δεν εργαζόταν καν, απλώς εισέπραττε την αργομισθία του, κάτι που έγινε φανερό από την προσπάθεια εξεύρεσης δικαιολογιών από τον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου που τον μισθοδοτούσε, ότι και καλά... δεν τον έβρισκαν. Αλλά τον μισθό του τον κατέβαλλαν κάθε μήνα. Βεβαίως ο δήμαρχος έσπευσε να μας ενημερώσει ότι εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, ωστόσο μια και η δουλειά του ήταν οδοκαθαριστής, δεν ξέρω πως ακριβώς τα εκτελούσε. Μέσω... τηλεχειρισμού drone, ξέρω ’γω;

Γενικώς σε αυτήν τη χώρα ακόμη και οι τρωγλοδύτες (που είναι “κίνημα” σε αρκετές χώρες και μάλιστα πολλά χρόνια τώρα) είναι... λαμόγια που εισπράττουν αργομισθίες από το Δημόσιο. Μένει να βρούμε και κάνα τρωγλοδύτη που παίρνει δημόσιες εργολαβίες για να... κλείσει πλήρως η ελληνική παράνοια.

Γ.Ψ.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News