περιπτερο

Koπή πίτας για τους περιπτερούχους

Παραπολιτικά
Koπή πίτας για τους περιπτερούχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία δεν έκανε εκδηλώσεις τέτοιου είδους, το Σωματείο Περιπτερούχων Καπνοπωλών Κρήτης κόβει την πίτα του

Το Σωματείο Περιπτερούχων Καπνοπωλών Κρήτης, μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία δεν έκανε εκδηλώσεις τέτοιου είδους, πραγματοποιεί μια μεγάλη εκδήλωση στο Ρέθυμνο για όλα τα μέλη, συνεργάτες, και φίλους του Σωματείου Κρήτης.

Η εκδήλωση γίνεται, όπως λένε οι διοργανωτές, με πρώτο γνώμονα ότι «δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε και στο μέλλον! Ελάτε όλοι, να γνωριστούμε και να περάσουμε όμορφα με φίλους και συνεργάτες. «Για το λόγο αυτό προσκαλεί τα μέλη του Σωματείου στην εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας του σωματείου στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, ώρα 13:00. Στο κτήμα Θυμελή, στη τοποθεσία Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο.

Για όσους επιθυμούν ή δεν έχουν μεταφορικό μέσο θα υπάρχει λεωφορείο από το κέντρο του Ηρακλείου (Αστόρια) ώρα 12:00 για το κτήμα Θυμελή και με επιστροφή 21:00.

Από τη πόλη των Χανίων (μπροστά στα δικαστήρια) θα υπάρχει αντίστοιχο λεωφορείο από ώρα 12.00 με επιστροφή στις 21:00. Το μεταφορικό μέσω από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο είναι με την ευγενική χορηγία Περνιετάκης Δ.Α.Ε.Β.Ε και από Χανιά προς Ρέθυμνο είναι με την ευγενική χορηγία της hell Energy GREECE.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News