τρελή πορεία 4χ4

Έκανε τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με την τρελή πορεία του 4x4 σε ζωντανή σύνδεση

Παραπολιτικά
Έκανε τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο με την τρελή πορεία του 4x4 σε ζωντανή σύνδεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και με εκκωφαντικό θόρυβο περνά ξυστά από τη δημοσιογράφο και τους καλεσμένους της εκπομπής που βρισκόταν στο σημείο

Τον γύρο του διαδικτύου και της Ελλάδας κάνει από χθες το στιγμιότυπο από την εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Μάνο Δασκαλάκη όταν σε ζωντανή σύνδεση απειλήθηκε η δημοσιογράφος Γεωργία Μακάκη στον κόμβο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη όταν ένα 4x4 “γκάζωσε” μπροστά στο τηλεοπτικό συνεργείο. Κατά την διάρκεια απευθείας σύνδεσης από την περιοχή Aϊ Γιάννης Χωστός αυτοκίνητο 4 επί 4 περνά ξυστά από την δημοσιογράφος Γεωργία Μακάκη που εκείνη την ώρα έδινε το ρεπορτάζ για την κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στον προβληματικό και δύσκολο κόμβο. Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και με εκκωφαντικό θόρυβο περνά ξυστά από την δημοσιογράφο και τους καλεσμένους της εκπομπής που βρισκόταν στο σημείο, Μενέλαο Καρακωσταντάκη και Χαράλαμπο Νησωτάκη. Οι συντελεστές της εκπομπής “Ώρα Αιχμής” πάγωσαν μια και στο παραπέντε αποφεύχθηκε πιθανό ατύχημα. Μάλιστα η συνάδελφος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί καθημερινά με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες βάζοντας σε κίνδυνο τους πεζούς.
Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που στην περιοχή του Aϊ Γιάννη Χωστού καταγράφονται τέτοιες συμπεριφορές με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες κάνοντας ελιγμούς.
Από το σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες πεζοί ανάμεσά τους και μικρά παιδιά που κινούνται από και προς τα σχολεία της περιοχής.

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News