Καραμαλάκης

Μιχάλης Καραμαλάκης: "Η παράταξή μας συντάσσεται με την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Δοξαστάκη"

Παραπολιτικά
Μιχάλης Καραμαλάκης: "Η παράταξή μας συντάσσεται με την υποψηφιότητα του Ζαχαρία Δοξαστάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, καταβάλλοντας την απαιτούμενη προσπάθεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, για μια ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος των δημοτών

Λίγο μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι ο Μιχάλης Καραμαλάκης συντάσσεται με τον Ζαχαρία Δοξαστάκη για τις εκλογές της ΠΕΔ Κρήτης και η δημοτική σύμβουλος Αντιγόνη Ανδρεάκη με τον Γιώργο Μαρινάκη η παράταξη "Ηράκλειο, η Πόλη μας" του Μιχάλη Καραμαλάκη εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά αναφέροντας τα εξής: 

"Σε δήλωσή του με φόντο τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» κ. Μιχάλης Καραμαλάκης αναφέρει τα εξής:

«Πρωταρχικός μας στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι η ενότητα της Κρήτης σε όλα τα επίπεδα, απέναντι στα κοινά προβλήματα και στις αγωνίες των συμπολιτών μας. Στη βάση αυτή, επιθυμία της παράταξής μας για τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, είναι η συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου.

Δυστυχώς αυτό διαφαίνεται ότι δύσκολα θα επιτευχθεί, αν και πραγματική μου επιθυμία είναι αυτό να πραγματοποιηθεί έστω και την ύστατη στιγμή.

Η παράταξή μας συντάσσεται με την πλειοψηφία των Δημάρχων και Συμβούλων του Ηρακλείου και δηλώνουμε τη στήριξή μας στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, καταβάλλοντας την απαιτούμενη προσπάθεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, για μια ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος των δημοτών».

Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητές και των δύο υποψηφίων αλλά και την πολυετή προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News