ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

“Άρωμα” Κρήτης στην ημερίδα του ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά
“Άρωμα” Κρήτης στην ημερίδα του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρή αναμένεται η κρητική παρουσία στην ημερίδα του ΠΑΣΟΚ

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα τις σύγχρονες προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Σοσιαλδημοκρατία In Social.

Και επειδή όταν “ανταμώνουν” το ΠΑΣΟΚ και η Τοπική Αυτοδιοίκηση το “αντάμωμα” έχει πάντα συνήθως μέσα και... Κρήτη, η σημερινή ημερίδα δε θα μπορούσε να μην έχει κρητικό “άρωμα”!

Ηχηρή, λοιπόν, αναμένεται η κρητική παρουσία στην ημερίδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς, πέραν του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ομιλίες αρκετών επιφανών αυτοδιοικητικών του νησιού μας.

Στην 1η θεματική ενότητα με θέμα “Θεσμοί-διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” θα μιλήσουν ο νέος δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης.

Στη 2η θεματική ενότητα, με θέμα “Σύγχρονες, βιώσιμες και πράσινες πόλεις”, θα μιλήσει ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ενώ παρέμβαση στις 7 είναι να πραγματοποιήσει ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κρητική εκπροσώπηση δε σταματά εκεί. Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Χανιώτης πρώην υπουργός και επικεφαλής του Ινστιτούτου In Social Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ συντονιστής στην 1η θεματική ενότητα θα είναι ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης (γιος του αείμνηστου πρώην υπουργού και βουλευτή Λασιθίου Φοίβου Ιωαννίδη).

ΜΠ.Σ.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News