Μπουρλά ΑΡ

Δεν πιάνει πλέον...

Παραπολιτικά
Δεν πιάνει πλέον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθώς τα σιωνιστικά συμφέροντα ελέγχουν τα αμερικανικά media, το “κυρίαρχο αφήγημα” περνά στον γενικό πληθυσμό και έτσι οι περισσότεροι Αμερικάνοι είναι υπέρ των Ισραηλινών - Ωστόσο οι πρόεδροι τριών πανεπιστημίων των ΗΠΑ αρνήθηκαν να θέσουν φραγμούς στην ελεύθερη έκφραση των αντισιωνιστικών αισθημάτων των φοιτητών τους

Οι ανά τον κόσμο σιωνιστές, όπως είναι και ο CEO και επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, συνεχίζουν να “εργαλειοποιούν” το Ολοκαύτωμα και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν (δηλαδή να ξεπλύνουν) τη γενοκτονία των Παλαιστινίων αφού... και οι Εβραίοι υπέστησαν γενοκτονία (πριν 8 δεκαετίες, από τους Γερμανούς). Ο Μπουρλά έγινε “έξω φρενών” από τις καταθέσεις των προέδρων τριών έγκριτων αμερικανικών πανεπιστημίων ενώπιον του Κογκρέσου, κατηγορώντας τις ότι απέτυχαν παταγωδώς να καταδικάσουν «τη ρατσιστική, αντισημιτική ρητορική μίσους» στις πανεπιστημιουπόλεις τους, ενώ μαίνονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

 

Το αφήγημα

Το κυρίαρχο αφήγημα των σιωνιστών (και φυσικά των πιστών συμμάχων τους, όπως είναι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και δυστυχώς και της Ελλάδας) είναι ότι, αν κάποιος καταφερθεί ενάντια στις επαίσχυντες πράξεις του Ισραήλ, όπως η δολοφονία 6.000 παιδιών τις τελευταίες βδομάδες στη Γάζα, είναι... αντισημίτης! Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου σοφιστεία, την οποία δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος. Και βεβαίως υπάρχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδων Ισραηλινοί, που δεν την παίρνουν στα σοβαρά και διαμαρτύρονται κατά των πράξεων της κυβέρνησης Νετανιάχου, όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι ανά τον κόσμο.

Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους σιωνιστές να συνεχίσουν να τσαμπουνάνε το ίδιο, παλιό, κουρασμένο παραμύθι. Και όταν κάποιος τολμά να πει «μα, γενοκτονείτε τους Παλαστίνιους», να του πετάνε (θεωρώντας ότι τον... έχουν αποστομώσει) «εμείς είχαμε ολοκαύτωμα, κύριε». Ναι, οι Εβραίοι υπέστησαν Ολοκαύτωμα. Και τώρα... το κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τους.

 

Τα αμερικανικά πανεπιστήμια

Καθώς τα σιωνιστικά συμφέροντα ελέγχουν τα αμερικανικά media σε πολύ μεγάλο βαθμό, το “κυρίαρχο αφήγημα” περνά πολύ αποτελεσματικά στον γενικό πληθυσμό και έτσι οι περισσότεροι Αμερικάνοι (ακόμη και οι ακροδεξιοί που υποτίθεται είναι εκ προοιμίου αντισημίτες) είναι υπέρ των Ισραηλινών. Ωστόσο, στα πανεπιστήμια, όπου οι φοιτητές δε λαμβάνουν την ενημέρωσή τους από τα mainstream media και έχουν μια πιο ουσιαστική άποψη για τον κόσμο, είναι χώρος όπου τα αντιισραηλινά συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Υπάρχουν και οι ακραίες (όντως αντισημιτικές) φωνές που βρίσκουν την ευκαιρία να πουν τα δικά τους, ωστόσο στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι φοιτητές που τοποθετούνται απέναντι στο Ισραήλ είναι αντισιωνιστές, όχι αντισημίτες.

Αυτό φυσικά δεν “κάθεται” καλά στο πανίσχυρο σιωνιστικό λόμπι της Ουάσινγκτον, που συγκάλεσε σχετική Επιτροπή της Βουλής για την Παιδεία, ώστε να απαντήσουν οι επικεφαλής των μεγαλύτερων πανεπιστημίων της χώρας, τι ακριβώς κάνουν για να «καταπολεμήσουν τον αντισημιτισμό στα πανεπιστήμιά τους». Ναι, αυτή ακριβώς ήταν η ερώτηση που τέθηκε στις προέδρους τριών από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, την Κλοντίν Γκέι του Χάρβαρντ, τη Λιζ Μαγκίλ του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και τη Σάλι Κόμπλουθ του ΜΙΤ.

 

Αρνήθηκαν

Προς τιμήν τους οι κυρίες αρνήθηκαν να θέσουν φραγμούς στην ελεύθερη έκφραση των αντισιωνιστικών αισθημάτων των φοιτητών των ιδρυμάτων τους και αυτό έκανε έξω φρενών μια σειρά από σιωνιστές μεγαλοπαράγοντες, όπως κορυφαίους χρηματιστές, CEO πολυεθνικών και... τον Μπουρλά. Που θεώρησε την κατάθεση των προέδρων των Πανεπιστημίων του Χάρβαρντ, της Πενσυλβάνια και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης «μια από τις πιο επαίσχυντες στιγμές στην ιστορία της αμερικανικής ακαδημαϊκής κοινότητας».

Γ.Ψ.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News