62 μαρτύρων φωτισμος

Ηράκλειο: Εδώ δε θα ανάψουν τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Εδώ δε θα ανάψουν τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρέπει να κατανοήσουν στη Λότζια πως, πέρα από το κέντρο, αυξημένη εμπορικότητα υπάρχει και σε δρόμους εκτός του σταυρού της πόλης, αλλά και των πεζόδρομων

Τα Χριστούγεννα μάλλον δε θα έρθουν ούτε και φέτος στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, αν κρίνουμε από την εικόνα με τον γιορτινό διάκοσμο να είναι εντελώς ανύπαρκτος. Οι καταστηματάρχες της περιοχής για μια ακόμη φορά εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα αυτή, την ώρα που για παράδειγμα στη λεωφόρο Κνωσού η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη.

Πρέπει να κατανοήσουν στη Λότζια πως, πέρα από το κέντρο, αυξημένη εμπορικότητα υπάρχει και σε δρόμους εκτός του σταυρού της πόλης, αλλά και των πεζόδρομων.

Ευτυχώς που στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων οι καταστηματάρχες έχουν πάρει την πρωτοβουλία και έχουν διακοσμήσει τα καταστήματά τους, χωρίς αυτό όμως να κινητοποιεί την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Ας ελπίσουμε πως, έστω και τώρα, θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στη μεγαλύτερη λεωφόρο του Ηρακλείου, που κάθε χρόνο είναι ο “φτωχός συγγενής” της γιορτινής ατμόσφαιρας στο Μεγάλο Κάστρο. Άλλωστε, και οι φωτογραφίες δε σηκώσουν ζήτημα αμφισβήτησης, μιας και η 62 Μαρτύρων μάλλον πρέπει να... μαρτυρήσει ακόμα περισσότερο για να στολιστεί έστω και στο ελάχιστο.

Για να δούμε, θα γίνει κάτι;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News