Ρέθυμνο

Διεργασίες για τους νέους αντιδημάρχους στους Δήμους του Ρεθύμνου

Παραπολιτικά
Διεργασίες για τους νέους αντιδημάρχους στους Δήμους του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους στόχους του Μαρινάκη, λέει, είναι το γνωστικό αντικείμενο των αντιδημάρχων να συνάδει με τη θέση που θα καταλάβουν

Διεργασίες για τη νέα ηγετική ομάδα και στον Δήμο Ρεθύμνου, με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη να επιθυμεί μια ουσιαστική ανανέωση στις κομβικές θέσεις διοίκησης του τρίτου μεγαλύτερου δήμου της Κρήτης. Μάλιστα, μέχρι στιγμής ο πρώτος πολίτης του Ρεθύμνου κρατά τα χαρτιά του κλειστά, σε αντίθεση με άλλους Δήμους της ενδοχώρας που η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη.

Στους στόχους του Μαρινάκη, λέει, είναι το γνωστικό αντικείμενο των αντιδημάρχων να συνάδει με τη θέση που θα καταλάβουν, ωστόσο στο Ρέθυμνο μπορεί να ισχύσει και η λογική “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό δε θα ισχύσει απόλυτα στο Ρέθυμνο, μιας και η αποχώρηση της Πέπης Μπιρλιράκη αφήνει ήδη ένα κενό σε μια κομβική θέση και η αλήθεια είναι πως η Πέπη είχε ανεβάσει αρκετά τον πήχη. Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται ο δήμαρχος Ρεθύμνου να ξεκινήσει τις επαφές, με τις ανακοινώσεις του όμως να τοποθετούνται το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Πιο ξεκάθαρη είναι η εικόνα στον Δήμο Μυλοποτάμου, που εκεί, λέει, οι θέσεις έχουν μοιραστεί εδώ και καιρό, ενώ διεργασίες έχουν ξεκινήσει και στους Δήμους Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News