Αρναουτάκης

Ο “πονοκέφαλος” του Σταύρου

Παραπολιτικά
Ο “πονοκέφαλος” του Σταύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο, μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου μαθαίνουμε πως δε θα γίνουν επαφές με πρόσωπα, με τον περιφερειάρχη να ανοίγει μάλλον τα χαρτιά του μετά τις γιορτές

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα καθοριστούν οι τελικές ισορροπίες στην ηγετική ομάδα στην Περιφέρεια Κρήτης. Μετά την αποκάλυψη Αρναουτάκη στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής”, ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους οι αντιπεριφερειάρχες στις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, το παρασκήνιο έχει πάρει “φωτιά”, με δεδομένο πως κάποιοι δήλωναν, λέει, σχεδόν σίγουροι για τις θέσεις αυτές. Πάντως, μέχρι στιγμής ο Σταύρος κρατά τα χαρτιά του κλειστά, με το Ηράκλειο να αποτελεί έναν “πονοκέφαλο” με αφορμή τη δυναμική των υποψηφίων, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως η επιλογή, λέει, θα γίνει με βάση το γνωσιακό αντικείμενο αλλά και την ικανότητα. Αυτό δεν εμποδίζει πάντως ορισμένους με τον τρόπο τους να ασκούν πίεση μπας και καβαντζώσουν τη θέση της αρεσκείας τους. 

Ωστόσο, μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου μαθαίνουμε πως δε θα γίνουν επαφές με πρόσωπα, με τον περιφερειάρχη να ανοίγει μάλλον τα χαρτιά του μετά τις γιορτές. Το σίγουρο είναι πάντως πως και μέσα στις γιορτές οι διεργασίες θα πάρουν “φωτιά”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News