Κεραμέως μίτος

Η καλημέρα της Κεραμέως στο Tik Tok και ο μίτος της Αριάδνης

Παραπολιτικά
Η καλημέρα της Κεραμέως στο Tik Tok και ο μίτος της Αριάδνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξηγεί πώς η μυθολογία μπορεί να εμπνεύσει τη δημόσια διοίκηση

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης για το υπουργείο Εσωτερικών που έχει ξεκινήσει μέσω του Tik Τok, η υπουργός Νίκη Κεραμέως εξηγεί πώς η μυθολογία μπορεί να εμπνεύσει τη δημόσια διοίκηση. 

Με βίντεο που ανάρτησε στο δημοφιλές μέσο, η υπουργός Εσωτερικών ουσιαστικά εξηγεί τι κάνει η νέα υπηρεσία του υπουργείο Εσωτερικών MITOS.

«Θυμόσαστε το μίτο της Αριάδνης που βοήθησε το Θησέα να βγει από το λαβύρινθο; Αυτός ο μίτος λοιπόν έδωσε το όνομά του στο Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Υπηρεσιών» αναφέρει στο μήνυμα της και προσθέτει: «Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί στο ΜΙΤΟΣ πάνω από 3.000 διοικητικές διαδικασίες από όλα τα υπουργεία και δημόσιους φορείς, διαδικασίες που μας αφορούν όλους όπως  εκδόσεις αδειών, γάμου, οδήγησης, οι εγγραφές σε αγροτικά μητρώα κ.ά., στο mitos.gov.gr μπορούμε να δούμε τη διαδικασία κάθε πράξης και τα βήματα υλοποίησης ή τα απαιτούμενα δικαιολογητικά».

Δείτε το βίντεο

@n_kerameus MITOS η ελληνική μυθολογία εμπνέει τη Δημόσια Διοίκηση. #nikikerameus #ypesgr #fyp ♬ original sound - Niki Kerameus

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News