Διαμαρτυρία Υγειονομικοί

Υπό κατάρρευση νοσοκομεία σε τρεις νομούς!

Παραπολιτικά
Υπό κατάρρευση νοσοκομεία σε τρεις νομούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υγειονομικοί απ’ όλη την Κρήτη ετοιμάζουν πανστρατιά βάζοντας λεωφορεία για να μετακινηθούν προς το Ηράκλειο αύριο Πέμπτη, ημέρα του παγκρήτιου συλλαλητηρίου

Η δημόσια Υγεία “νοσεί” στην Κρήτη και αυτό είναι πλέον μια παγιωμένη κατάσταση. Οι πληροφορίες, όπως μεταφέρθηκαν στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής”, είναι πως υγειονομικοί απ’ όλη την Κρήτη ετοιμάζουν πανστρατιά βάζοντας λεωφορεία για να μετακινηθούν προς το Ηράκλειο αύριο Πέμπτη, που είναι και η μέρα του παγκρήτιου συλλαλητηρίου. Μάλιστα, αυτό που υπογραμμίζουν είναι πως αυτό που θα γίνει στο Ηράκλειο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, καλώντας και τους πολίτες για δυναμική κινητοποίηση.

Στόχος είναι σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την κατάσταση που επικρατεί στο σύνολο των κρητικών νοσοκομείων. Το πρόβλημα είναι πλέον πολύ σοβαρό στα λασιθιώτικα νοσοκομεία, στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Ρεθύμνου, αλλά και στο Βενιζέλειο. Μάλιστα, ακόμα και από το ΠΑΓΝΗ και όχι μόνο από το Βενιζέλειο μετακινούνται γιατροί προς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για να καλύψουν τις εφημερίες, με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά και την Παθολογική Κλινική να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Πάντως, όπως μαθαίνουμε, οι υγειονομικοί, λέει, κρύβουν έναν άσο στο μανίκι τους, που μπορεί να γίνει και η αιτία για να ασκηθεί ασφυκτική πίεση στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας. Για να δούμε... τι θα δούμε!

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News