Κουράκης

Τη Δευτέρα η διημερίδα για τους αιρετούς της Κρήτης στο Ηράκλειο

Παραπολιτικά
Τη Δευτέρα η διημερίδα για τους αιρετούς της Κρήτης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τέτοιου είδους ημερίδες συμβάλλουν προς μια θετική κατεύθυνση και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πρώτη πραγματοποιείται στο Ηράκλειο», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης

Μεθαύριο Δευτέρα στις 16:30 και την Τρίτη στις 09:00 θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική διημερίδα για τους αιρετούς της Κρήτης, για τη νέα δημοτική περίοδο 2024-2028, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κρήτης και την ΕΕΤΑΑ, στο ξενοδοχείο “Aquila Atlantis”. Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από ειδικούς επιστήμονες, στελέχη της ΚΕΔΕ και της ΕΕΤΑΑ, καθώς και στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, Διαχειριστικών Αρχών και λοιπών φορέων.

«Η αντιμετώπιση των πολύπλευρων και σύνθετων προκλήσεων για την Αυτοδιοίκηση απαιτεί γνώση, σχέδιο, ετοιμότητα, δράση και συμμετοχή. Τέτοιου είδους ημερίδες συμβάλλουν προς μια θετική κατεύθυνση και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πρώτη πραγματοποιείται στο Ηράκλειο», σημείωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης. Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στη διημερίδα είναι οι εξής: Σύστημα Διακυβέρνησης - Καταστατική Θέση Αιρετών - Εποπτεία, Οικονομικά των ΟΤΑ - Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση - Έλεγχος Ελεγκτικού Συνεδρίου, Χρηματοδοτικά εργαλεία περιόδου 2023-2029, Οργάνωση - Λειτουργία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Κλιματική Αλλαγή - Πολιτική Προστασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιο Μάνατζμεντ και Επικοινωνιακή Πολιτική.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News