Παραλιακή Ηρακλείου, σκοτάδι
Φωτ. αρχείου

Πίστα αγώνων η παραλιακή λεωφόρος τις νύχτες στο Ηράκλειο

Παραπολιτικά
Πίστα αγώνων η παραλιακή λεωφόρος τις νύχτες στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα, δύο οδηγοί με διπλοκάμπινα οχήματα επιδίδονταν σε ελιγμούς για πάνω από δέκα λεπτά

Αλήθεια, πόσοι νέοι άνθρωποι πρέπει ακόμα να σκοτωθούν στην παραλιακή λεωφόρο στο επικίνδυνο σημείο λίγο πριν το Παγκρήτιο, για να σταματήσει η αναλγησία ορισμένων οδηγών που τις νυχτερινές ώρες μετατρέπουν την παραλιακή σε πίστα αγώνων.

Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα δύο οδηγοί με διπλοκάμπινα οχήματα επιδίδονταν σε ελιγμούς για πάνω από δέκα λεπτά, μια ανάσα από το σημείο που έχουν χαθεί πολλά νέα παιδιά. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε όλοι κριτική για την κατάσταση του οδικού δικτύου και δικαίως όμως ελάχιστες είναι οι φορές που αναφερόμαστε στους λεγόμενους “ψευτόμαγκες” της ασφάλτου, που είναι έτοιμοι να σκορπίσουν τον όλεθρο επειδή την είδαν αλλιώς. Για την ιστορία, οι δύο οδηγοί οδηγούσαν παράλληλα κάνοντας ελιγμούς, ενώ ακολουθούσαν αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Όσον αφορά στον θόρυβο εκκωφαντικός αλλά και τρομαχτικός, με τους οδηγούς που ακολουθούσαν να περιμένουν ακινητοποιημένοι σε απόσταση μέχρι οι δύο “μάγκες” να ολοκληρώσουν το παιχνιδάκι τους. Όσο δυστυχώς υπάρχουν αυτοί οι οδηγοί αναμεσά μας, απλά θα μετράμε νεκρούς και οικογένειες που βυθίζονται στο πένθος. Δυστυχώς, σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει καμία κουλτούρα στην οδήγηση και αυτό η χώρα μας το πληρώνει ακριβά.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News