Μπόνους, εργαζόμενος, εργοδότης

Μπόνους 500.000 ευρώ στους εργαζόμενους από κρητική εταιρεία αλυσίδας τροφίμων

Παραπολιτικά
Μπόνους 500.000 ευρώ στους εργαζόμενους από κρητική εταιρεία αλυσίδας τροφίμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εφάπαξ πίστωση για τον κάθε εργαζόμενο 300 ευρώ

Όπως μαθαίνουμε στην αγορά, τα super markets “Χαλκιαδάκης” προχώρησαν πριν λίγες μέρες σε μπόνους προς όλους τους εργαζόμενούς τους με εφάπαξ πίστωση για τον καθένα 300 ευρώ. Συνολικά, μαθαίνουμε ότι διέθεσαν 500.000 ευρώ κατανεμημένο ισόποσα σε όλο το προσωπικό, επιβραβεύοντας ουσιαστικά έτσι την καθημερινή προσπάθειά τους στην εταιρεία, που συνεχίζει την προσφορά της στην τοπική κοινωνία σε περιόδους δύσκολων συνθηκών.

Η προσφορά της “Χαλκιαδάκης” στην τοπική κοινωνία και τους καταναλωτές επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους, με κυριότερο το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 ο πληθωρισμός τροφίμων στην αλυσίδα “Χαλκιαδάκης” είναι αρκετά χαμηλότερος από το σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα σε μια συνεχή προσπάθεια να συγκρατηθούν οι συνεχείς ανατιμήσεις.

Εξάλλου, γι’ αυτόν τον λόγο στα σούπερ-μάρκετ “Χαλκιαδάκης” υπάρχουν καθημερινές προσφορές στο ράφι, η αύξηση των τιμών αγοράς απορροφάται στο μέτρο του εφικτού από την ίδια την εταιρεία, ενώ παρατηρείται ότι γίνεται συνεχώς προσπάθεια για καθυστέρηση της μεταφοράς των αυξήσεων στο ράφι, έχοντας τη δυνατότητα της μεγάλης αποθεματοποίησης. Είναι σαφές λοιπόν ότι για τη “Χαλκιαδάκης” υπάρχουν όχι μόνο οι καταναλωτές που φροντίζει, και αυτό αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος, αλλά και οι 1.600 εργαζόμενοι που, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, επιβραβεύονται με νέα οικονομική στήριξη από την ίδια την εταιρεία!

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News