Γρηγόρης Φανουργάκης

Γρηγόρης Φανουργάκης: Ένας γνήσιος άνθρωπος του Αθλητισμού

Παραπολιτικά
Γρηγόρης Φανουργάκης: Ένας γνήσιος άνθρωπος του Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γρηγόρης Φανουργάκης θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, μέσα από την υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ηρακλείου με την Παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε»

Με στόχο να εισάγει τη νεολαία της Μεσαράς και του Νομού Ηρακλείου στον εξαιρετικά ενδιαφέροντα χώρο των μαχητικών αθλημάτων, ο δάσκαλος Γρηγόρης Φανουργάκης, ιδιοκτήτης του «ΑΣ Πυγμαχίας Νότος» και προπονητής του ΟΦΗ, έχει ήδη πετύχει τόσα πολλά για την περιοχή, όσο λίγοι τα προηγούμενα χρόνια.

Θέλει όμως να πετύχει ακόμη περισσότερα! Για αυτό και θέτει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών, μέσα από την υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ηρακλείου με την Παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε».

Γρηγόρης Φανουργάκης

Ο κ. Φανουργάκης και οι αθλητές του έχουν φέρει πολλές διακρίσεις στην Κρήτη, όπως είναι χρυσά μετάλλια σε διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό, αλλά και χρυσά, ασημένια και χάλκινα σε πανελλήνια πρωταθλήματα! Και όλα αυτά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για όσους δε γνωρίζουν ο Γρηγόρης Φανουργάκης από το χωριό Στόλοι της Μεσαράς, ξεκίνησε τα μαχητικά αθλήματα στα 17 του χρόνια με προπονητή στην πυγμαχία τον κ. Ανδρέα Γιαννακόπουλο και στο kick boxing με προπονητή του κ Θανάση Βουλγαρίδη.

Γρηγόρης Φανουργάκης

Έχει στο ενεργητικό του 109 αγώνες σε πυγμαχία και kick boxing, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ελλάδας στα συγκεκριμένα αθλήματα.

Έχει καταλάβει μεταξύ άλλων την 3η θέση στο kick boxing στο παγκόσμιο κύπελλο στην Στουτγκάρδη το 2013, ενώ έχει φέρει συνολικά πάρα πολλές διακρίσεις, μετέχοντας σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γρηγόρης Φανουργάκης

Ασχολείται με την προπονητική από το 1996, ενώ από το 2000 ιδρύει τον Α.Σ. «Νότος» και από το 2014 έχει επιστρέψει στον τόπο που αγαπά, τη Μεσαρά, με στόχο να αναδείξει τους μελλοντικούς Μεσαρίτες πρωταθλητές.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα δέχτηκε μια ακόμη τιμητική διάκριση από τον διοργανωτή του minoas camp Ανδρέα Γιανακόπουλο για την προσφορά του στο άθλημα.

Μια προσφορά, τόσο από την θέση του αθλητή έχοντας καταφέρει να φέρει μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό,  όσο  και από την θέση του προπονητή για τους διακεκριμένους αθλητές που έχει αναδείξει .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News