αντ

Μανώλης Αντωνακάκης: "Είναι χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με τον Μανώλη Κοκοσάλη"

Παραπολιτικά
Μανώλης Αντωνακάκης: "Είναι χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με τον Μανώλη Κοκοσάλη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, ο στόχος όμως παραμένει ένας : Η δημιουργία ενός δήμου «πρότυπο»

Υποψήφιος με τον Μανώλη Κοκοσάλη κατεβαίνει ο Μανώλης Αντωνακάκης εξηγώντας και τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση. Συγκεκριμένα ο κ. Μανώλης Αντωνακάκης αναφέρει: 

"Είναι χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Κοκοσάλη Μανώλη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του, για την διεκδίκηση ακόμη μιας θητείας.

Με συνέπεια και σκληρή δουλειά, έχοντας ως κύριους συνεργάτες μου τους ίδιους τους πολίτες, έγιναν σημαντικά βήματα στον δήμο μας.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, ο στόχος όμως παραμένει ένας : Η δημιουργία ενός δήμου «πρότυπο», με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Μέλημά μου καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος, ως μέλος επιτροπών, ως αντιδήμαρχος, ήταν να αφουγκράζομαι και να πράττω και όχι να μιλάω. Το έργο, μέσα από πλείστες αντιξοότητες, μιλάει από μόνο του.

100

Η κριτική των πολιτών, θετική και αρνητική, αποτέλεσε και αποτελεί το κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι.

Μέσα από τον χώρο της εργασίας μου έχω μάθει την αξία της συνεργασίας, της δημιουργίας και της υπέρβασης των προσωπικών ορίων, με μοναδικό σκοπό το κοινό όφελος και το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά είναι ότι, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο.

Μετά από πάρα πολλές δεκαετίες αγώνων στον εργασιακό και συνδικαλιστικό στίβο, αλλά και σε αυτόν της εκπροσώπησης των συνδημοτών μου, ο στόχος παραμένει ίδιος: προτεραιότητά μου ο άνθρωπος, η ευζωία του, τα δικαιώματα του.

αντ

Στην αυτοδιοίκηση τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, για αυτό οι συμπολίτες μας, καλούνται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στα πρόσωπα που έχουν την ικανότητα, τις γνώσεις και τη διάθεση να παράξουν έργο και να προσφέρουν λύσεις.

Ζητώ για άλλη μια φορά την στήριξη των συνδημοτών μου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που ήδη μου έδειξαν και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας, όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψηφίους μου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News