Νοσοκομείο Χανίων: Τι ισχύει για το κλείσιμο e-ραντεβού

Παραπολιτικά
Νοσοκομείο Χανίων: Τι ισχύει για το κλείσιμο e-ραντεβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και τις 31/10/2023

Ξεκινούν από τη Δευτέρα τα e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσηλευτικό ίδρυμα στα Χανιά, από τις 9 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και τις 31/10/2023 (για τον μήνα Οκτώβριο) και για τα γενικά ιατρεία που ακολουθούν: Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο, Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο, Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο, Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο, Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο, ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από τη Δευτέρα, από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 2 μ.μ. (μέχρι και τις 30/11/2023). Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική πρόσβαση για κλείσιμο e-ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 28210/71.010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 2 μ.μ.

Προσοχή: Τη Δευτέρα δε θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα (από Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τις 7 π.μ. μέχρι τις 2 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News