Γωγώ Μηλάκη

Γωγώ Μηλάκη: Επίσκεψη στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου (pics)

Παραπολιτικά
Γωγώ Μηλάκη: Επίσκεψη στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ του ΣΕΒΠΗ, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς-Οργανώσεις και Τουριστικής Προβολής παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις της για τα προβλήματα του κλάδου

Η Γωγώ Μηλάκη, παθολόγος-ογκολόγος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, επισκέφτηκε τις στεγασμένες επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου. Η κ. Μηλάκη συνάντησε επιχειρηματίες και εργαζόμενους με τους οποίους είχε εποικοδομητικό διάλογο. 

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ του ΣΕΒΠΗ, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις και εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τουριστικής προβολής παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις της για τα προβλήματα του κλάδου, τις ελλείψεις των υποδομών μεταξύ των οποίων του οδικού δικτύου, της ύδρευσης του φωτισμού και της φύλαξης καθώς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο με την ΕΤΒΑ. 

«Η συμβολή των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου είναι σημαντική για την  οικονομία της Κρήτης. Θέλουμε τα θεμέλια τους να είναι ισχυρά γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους». 

 

Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
Γωγώ Μηλάκη
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News