Υποψήφιοι δήμαρχοι Γόρτυνας

Χαμός στον τηλεοπτικό "αέρα" μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Γόρτυνας - Κατηγορίες, απειλές για μηνύσεις και χαρακτηρισμοί (vid)

Παραπολιτικά
Χαμός στον τηλεοπτικό "αέρα" μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Γόρτυνας - Κατηγορίες, απειλές για μηνύσεις και χαρακτηρισμοί (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συζήτηση «άναψε» από τα πρώτα λεπτά της μετάδοσης της τηλεμαχίας στην Κρήτη TV και μέσα σε ελάχιστο χρόνο εξελίχθηκε σε άγριο τηλεοπτικό καυγά

H κόντρα μεταξύ των υποψηφίων στον Δήμο Γόρτυνα σχεδόν μια βδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες καλά κρατεί. Στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο της Κρήτη TV με τον Λευτέρη Συμβουλάκη που μεταδόθηκε ζωντανά το βράδυ της Πέμπτης οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι Γόρτυνας οι κ.κ. Μιχάλης Κοκολάκης, Αθανάσιος Παπανικολάου και Δημήτρης Αρβανιτάκης αναμετρήθηκαν βάζοντας «φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό των Αυτοδιοικητικών εκλογών όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρο το νησί αφού η τηλεμαχία αποτέλεσε νούμερο ένα συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων όλων των δήμων αλλά και της Περιφέρειας. Οι τόνοι ήταν υψηλοί με εκατέρωθεν προσωπικούς χαρακτηρισμούς ενώ έφτασε στο σημείο άγριου καυγά μεταξύ των κ.κ. Κοκολάκη και Παπανικολάου με την απειλή μηνύσεων και από τις δύο πλευρές για την εκτόξευση εκατέρωθεν κατηγοριών. Η συζήτηση «άναψε» από τα πρώτα λεπτά της μετάδοσης της τηλεμαχίας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο εξελίχθηκε σε άγριο τηλεοπτικό καυγά επί προσωπικού αλλά και για τη λειτουργία του δήμου Γόρτυνας με επίκεντρο τα οικονομικά και τη συζήτηση γύρω από τυχόν εκλογικά κωλύματα, ποινικές υποθέσεις και τα επαγγέλματά τους. Στο τέλος και ύστερα από περίπου 2,5 ώρες σκληρής αντιπαράθεσης που κανένας δεν άφηνε να πέσει τίποτε κάτω αναπάντητο οι υποψήφιοι δήμαρχοι απευθύνθηκαν προς τους δημότες ζητώντας «συγγνώμη» που παρεκτράπηκαν κατά την προεκλογική τηλεοπτική συζήτηση. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News