Πηνελόπη Ορφανουδάκη

Μια Μεσαρίτισσα οδηγός ταξί στην Φάρμα - Ριάλιτι χωρίς Κρήτη δε γίνεται!

Παραπολιτικά
Μια Μεσαρίτισσα οδηγός ταξί στην Φάρμα - Ριάλιτι χωρίς Κρήτη δε γίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πηνελόπη είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, όπου και εργάζεται ως οδηγός ταξί, ενώ παράλληλα μεγαλώνει μόνη της την 7χρονη κόρη της


Η 35χρονη Κρητικιά Πηνελόπη Ορφανουδάκη απο τις Μοίρες Δήμου Φαιστού είναι ένα από τα 20 άτομα, που διεκδικούν το έπαθλο των 50.000 ευρώ, του φετινού τηλεοπτικού ριάλιτι «ΦΑΡΜΑ», το οποίο ξεκίνησε να μεταδίδεται ήδη στο Star από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 9 το βράδυ.
"Η Πηνελόπη είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, όπου και εργάζεται ως οδηγός ταξί, ενώ παράλληλα μεγαλώνει μόνη της την 7χρονη κόρη της. Της αρέσει να ταρακουνάει τα νερά με τις επιλογές της και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Μπορεί να μην έχει ασχοληθεί πολύ με πρόβατα, αλλά έχει νιώσει πολλές φορές σαν «μαύρο πρόβατο» στη ζωή της. Αντικομφορμιστική και γεμάτη όρεξη, η Πηνελόπη έρχεται στη «Φάρμα» για να δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Η Πηνελόπη σβήνει το ταξίμετρο και τη μηχανή και βάζει πλώρη για μια νέα περιπέτεια", όπως αναφέρει το δελτίο τύπου για το ριάλιτι που γυρίζεται στην ορεινή Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο όρος Μαίναλο, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News