Κασσελάκης Μαμουλάκης

Πρώτα είδε τον Χάρη και μετά τον Αλέξη... Και ιδού τα πειστήρια!

Παραπολιτικά
Πρώτα είδε τον Χάρη και μετά τον Αλέξη... Και ιδού τα πειστήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στη φωτογραφία με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Σύνταγμα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον ιστορικό μας ηγέτη, Αλέξη Τσίπρα" γράφει σε ανάρτησή του ο Χάρης Μαμουλάκης

Τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν ότι συνάντησε και τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη αμέσως μετά. Έλα όμως που πρώτα συνάντησε τον Χάρη και μετά τον Αλέξη ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε καφέ στο Σύνταγμα...!  Και ιδού και τα πειστήρια! Φωτογραφία και ανάρτηση από τον βουλευτή Ηρακλείου αναφέροντας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει νέο πρόεδρο, η κοινωνία έχει νέα διέξοδο, η πατρίδα μας, νέα προοπτική.
Από σήμερα, όλοι μαζί ενωμένοι, με τον σύντροφο Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis στην πρώτη γραμμή και με εγγυητές της ενότητας τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθαν για 2η συνεχόμενη Κυριακή στις κάλπες, επικεντρωνόμαστε στο να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας. Να ασκήσουμε έλεγχο και να κάνουμε εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση. Να καταθέσουμε προτάσεις, να σταθούμε στο πλευρό αυτών που δοκιμάζονται.
Σίγουρα κάποιοι ονειρεύονταν και ελπίζουν στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν ωστόσο περισσότεροι από 133.000 λόγοι για την ενότητα. 
Στη φωτογραφία με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Σύνταγμα, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον ιστορικό μας ηγέτη, Αλέξη Τσίπρα.
Τα καλύτερα έρχονται!".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News