Γιώργος Αλεξάκης

Tην Κρήτη του 2030 περιγράφει, την Τετάρτη, ο Γιώργος Αλεξάκης σε εκδήλωση στο Galaxy 

Παραπολιτικά
Tην Κρήτη του 2030 περιγράφει, την Τετάρτη, ο Γιώργος Αλεξάκης σε εκδήλωση στο Galaxy 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γ. Αλεξάκης θα περιγράψει το όραμά του για την Κρήτη του "αύριο", με ειδική μνεία στις σεισμόπληκτες περιοχές και το πώς θα αναγεννηθούν

Την ανανέωση της θητείας του στην "Εθνική Κρήτης" υπό τον Σταύρο Αρναουτάκη διεκδικεί ο Γιώργος Αλεξάκης, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί την κεντρική του εκδήλωση με φόντο τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό "Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε" δίνει ραντεβού με τους πολίτες του νομού Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη στις 19.30 στο ξενοδοχείο Galaxy, στο Ηράκλειο, προκειμένου να ξεδιπλώσει τις σκέψεις και τις ιδέες που συνθέτουν το όραμά του για την Κρήτη του 2030.

Ο Γ. Αλεξάκης έχοντας στη "φαρέτρα" του την αυτοδιοικητική εμπειρία, τη Γνώση και την τεχνική ματιά του πολιτικού μηχανικού διεκδικεί και σε αυτή την κάλπη να αποτελέσει την "Πρώτη Επιλογή" των πολιτών, προκειμένου να συνδράμει στο άλμα της Κρήτης στο μέλλον.

Γιώργος Αλεξάκης


«Δε ζητώ από τους πολίτες απλώς μια ψήφο. Ζητώ να αξιολογήσουν τα πεπραγμένα μου στην Περιφέρεια Κρήτης και στο κομμάτι των Ευρωπαϊκών Έργων και των Διεθνών Συνεργασιών το οποίο τα τελευταία χρόνια έχω αναλάβει και η ψήφος τους να είναι ψήφος αποδοχής και επιδοκιμασίας», αναφέρει ο Γιώργος Αλεξάκης, απευθύνοντας ευρεία πρόσκληση στην εκδήλωση της Τετάρτης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News